BHTC с поредно признание за иновативен продукт. Включете се в отбора на победителите!

02.09.2019 г.4 мин.

In Macedonian

Водещият немски производител на решения за автомобилостроенето Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) получи престижна награда от „Innovation Award Lippstadt“ за своя иновативен продукт – метален блок със сензорна технология. „Призът е в категория „Икономика“ и бе връчен на официална церемония, по време на която бяха раздадени награди за новаторските разработки на компании, ситуирани в областта на Липщад, Германия“, информираха за Инженер.bg от Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) България.Компанията концентрира своята работа върху създаването на автомобилни интериори с новаторски стил. От BHTC споделиха и какви са тенденциите в тази сфера: „Дисплеите намират все по-широко приложение в автоиндустрията, а сред изискванията на интериора днес е системите за комфорт и инфотейнмънт да бъдат централизирани. Освен това, методът за управлението им трябва да е лесен. Отличеният продукт на BHTC е разработен по такъв начин, че да успее да удовлетвори всички тези условия на съвременните автомобили“.


Вградената сензорна технология върху повърхността на металния блок, част от централната конзола, позволява разпознаването на няколко пръста. А усещането за физическо присъствие на бутон се създава благодарение на интегрираните в метала звукова и тактилна обратна връзка по време на работа.


Редица иновации за автомобилната промишленост се създават и в завода на немската компания, разположен в Индустриална зона София-Божурище. От 2015 г. насам в базата се произвежда пълен набор от продукти за автомобилни климатични системи. В унисон с разрастването на производствената дейност на компанията са и действията ѝ, насочени към разширяване на екипа от висококвалифицирани и амбициозни специалисти. Затова не пропускайте да се информирате за възможностите за работа, които дружеството предлага в момента.Политиката на BHTC България е активно насочена към сближаване на бизнеса и образованието. Компанията подкрепя и дуалната форма на обучение и провежда стажове за ученици и студенти. Инициативата на BHTC „Подкрепа за развитие и успех“ се стреми да подпомогне успешната професионална реализация на младите хора в България, а от тази година прави и уверени стъпки по отношение на обмена между български и чуждестранни ученици по време на летните стажове.


Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Бер-Хелла Термоконтрол, BHTC

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com