BHTC на кариерните изложения през пролетта: „Човешкият капитал е най-ценното за един бизнес“

28.04.2017 г.4 мин.

Компанията Бер-Хелла Термоконтрол, специалист в развойната дейност и производството на електроника за климатични системи за автомобили, взе активно участие през изминалите месеци в два престижи работодателски форума – „Национални дни на кариерата – добра кариера, добър живот“ и „Аз, инженерът“. „Човешкият капитал е най-ценното за един бизнес – както компанията избира служители, така и служителите избират своето работно място“, споделиха пред Инженер.bg от българското подразделение на водещия производител BHTC. „Колкото по-добре се чувстват служителите на работното си място, толкова по-добри резултати дават те! Това е и философията на BHTC“, заявиха още от дружеството.

 

 

„Национални дни на кариерата – добра кариера, добър живот“ 

Кариерният форум се провежда в 7 академични града в България. На него водещи български и международни компании предлагат свободни стажантски и работни позиции в различни бизнес сфери. BHTC е ежегоден участник в „Национални дни на кариерата“, като тази година се включи в събитията в София, Русе и Бургас.

 

„Компанията се стреми да наема и обучава млади, перспективни кадри. Тазгодишното издание ни даде възможност да представим с какво се занимава компанията, къде се намира, какви са плановете й за развитие, от какви служители се нуждае и какви възможности може да предложи“, разказаха от BHTC. „Благодарение на проведеното събитие успяхме да осъществим много първични контакти с потенциални служители“, добавиха още те.


 

„Аз, инженерът“

Тази година на 6 април в столичния Интер Експо Център се проведе четвъртото издание на форума „Аз, инженерът“, насочен към студенти и ученици, под мотото: „Инженерство в действие“. Вземайки участие за втори пореден път в събитието, Бер-Хелла Термоконтрол се срещна с младите таланти на България, търсещи професионално развитие и реализация в страната. „BHTC се развива с много бързи темпове, а подобен вид събития са идеалният начин за срещи с млади и перспективни хора“, споделиха от компанията.

 

Тазгодишното издание на форума включваше и фотоизложба на български инженери и изобретатели на Моста на влюбените в София, която можеше да бъде видяна между 22 март и 3 април. Сред 40-те млади и вдъхновяващи участници, представили своите творби, бяха и Десислава Иванова и Йордан Йорданов от BHTC.


 

Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: BHTC България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com