BHTC България: „Приветстваме млади хора с нестихващ устрем към постигане на високи цели“

05.12.2019 г.4 мин.


BHTC България е част от водещия международен производител на климатични системи и термоуправления за автомобилната промишленост Behr-Hella Thermocontrol (BHTC). „Реализираме иновативни и надеждни решения, които гарантират комфорта на пътниците в автомобила, като вярваме, че с помощта на оригиналния поглед и креативните идеи на младите инженерни таланти ще продължим устойчивата ни линия на развитие, която следваме неотлъчно“, споделиха пред Инженер.bg от BHTC България по време на тазгодишното издание на изложението „Дни на кариерата“.


 

На щанда на BHTC България младите специалисти имаха възможност да се информират за позициите, които са подходящи за тяхната реализация. От дружеството демонстрираха иновации в климатичните системи, които провокираха голям интерес у студентите, посетили кариерния форум.


„Готови сме да дадем поле за изява на младите и любознателни инженери. Предлагаме постоянни работни позиции, както и стажантски програми за студентите, които имат желанието да се развиват в автомобилния бранш“, коментираха от фирмата.


Компанията разполага със съвременен развоен център и производствена база, в които работят над 770 специалисти, а през следващите месеци се очаква да бъдат разкрити още нови работни позиции. Една от основните мисии на организацията е темпото на модернизацията на нейния производствен процес да кореспондира с технологиите и стандартите за опазване на околната среда. BHTC България следва последователна политика за развитие, за което е носител на престижни отличия и сертификати. През 2019 г. компанията спечели първо място в категорията „Зелена инвестиция“ в Националния конкурс „Най-зелените компании на България“ във връзка с разширението на производствената си база в Икономическа зона София – Божурище.


„Ние предоставяме отлични условия младежите да развият своите способности и да получат ценни практически умения. Сред качествата, които ценим най-много у служителите си, са отговорност, организираност, адаптивност, прецизност, любознателност, проактивност и въображение“, допълниха от BHTC България.


Дружеството инвестира и в развитието на своя екип. Организира професионални обучения и насърчава усъвършенстването на работещите в личностен аспект, както и предоставя широк социален пакет. Организацията оказва подкрепа и на значими социални каузи като деца и семейства в нужда, наука и спорт, подпомага дуалното обучение и висшето образование у нас.


Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com