BHTC България получи две първи отличия в конкурса b2b Media Awards

07.07.2017 г.3 мин.

Фирма Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) България бе отличена с две награди в конкурса b2b Media Awards, съобщиха за Инженер.bg специалистите в областта на електрониката за автомобилния сектор. Българското дружество спечели първото място в категориите „Иновативна кампания за работодателска марка“ и „Инвеститор с визия“. Статуетки в общо 20 категории бяха връчени на специална церемония в столичния НДК в началото на юли. „Журито в конкурса отличи най-иновативните компании и предприемачи, най-креативните корпоративни офиси, най-интересните външни пространства, както и социално отговорни фирми с новаторско мислене за постигане на значими резултати“, коментираха от компанията.

 


BHTC е високотехнологичен производител на климатични системи за световно утвърдени марки автомобили, който изключително много разчита на висококвалифицирания си персонал. „В тази връзка системно разработваме и провеждаме програмата „В името на по-добро качество на живот“, включваща социални, спортни, екипни и професионални дейности, които са насочени към нашите служители“, споделиха от дружеството. Програмата се изпълнява благодарение на всекидневните усилия на отдела по човешки ресурси с подкрепата на целия мениджмънт на фирмата. 

 

„Благодарен съм на бизнес и медийните среди в България, че оценяват устойчивите усилия на нашия великолепен екип – за един високотехнологичен бизнес с бъдеще. Ние не само очакваме най-доброто от нашите служители, но и работим, за да им предоставим най-добрата среда за процъфтяването на техния талант“, заяви  г-н  Мартин Ниланд,  генерален мениджър на BHTC България, приемайки наградата за иновативна компания.

 


Изграждане на устойчив бизнес, увеличаване на приходите, както и стабилен отдел за изследователска и развойна дейност са част от дългосрочните цели на BHTC. „Наградата за инвеститор с визия означава много за нас. Благодарим за това признание и оценяването на нашата инвестиционна програма в България. Имаме дългосрочни планове за разширяване на нашите центрове, което ще доведе до възможности за кариерно развитие на висококвалифициран и  талантлив персонал“, сподели още управителят на компанията.

 

Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 


Източник на снимковия материал: BHTC България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com