Belimo кани всички експерти и заинтересовани лица на уебинар за качеството на въздуха в затворени помещения на 29 ноември 2022 г.

24.11.2022 г.3 мин.

„Изненадващо е колко малко потребители и оператори на сгради всъщност знаят какво е качеството на въздуха в техните помещения“, коментират от Белимо България – дъщерно дружество на специалиста в разработката и производството на ОВК решения Belimo. Именно по този повод българската компания кани всички свои колеги, партньори и заинтересовани лица на специализиран уебинар, посветен на осигуряването на здравословен въздух в затворени помещения, който ще се проведе на 29 ноември от 2022 г. от 11.00 ч. Вижте подробности.

„Всички ние принципно приемаме, че въздухът в сградите е „чист“ и не вреди на нашето здраве. Но ключови параметри като влажност, съдържание на въглероден диоксид (CO₂) или концентрация на летливи частици почти никога не се измерват, а още по-малко се визуализират. Ето защо Belimo проведе глобално проучване сред експерти от вентилационната индустрия и изведе седем основни фактора за здравословен въздух във функционални сгради, които да се превърнат в основен приоритет при създаване на здравословен вътрешен климат“, обясниха от Белимо България.

Според експертите на компанията седемте решаващи фактора за средата са:

  1. Непрекъснато и надеждно измерване и наблюдение на качеството на въздуха в помещенията;
  2. Точно количество пресен въздух в съответното помещение/зона и контролирано отстраняване на замърсения въздух;
  3. Добре проектиран модел на въздушния поток;
  4. Активно херметизиране на сгради и пространства/Контрол на налягането в системата;
  5. Подходяща температура и влажност;
  6. Ефективна филтрация;
  7. Достатъчно количество пресен въздух.

Предстоящият уебинар ще „разнищи“ именно тези теми чрез интерактивна концепция, в която всеки участник ще има възможност да даде своето мнение, да сподели опит и да постави въпроси. А говорител на събитието ще бъде г-н Мико Гисин (Mikko Gisin) – продуктов мениджър в отдел „Сензори и измервателни уреди” в Belimo Швейцария, отдел Европа. Той работи в компанията от 4 години и е доказан експерт в областта на сензорите и вентилационните системи.

Уебинар „Качество на въздуха“

Кога: Вторник, 29 ноември 2022 г., 11.00 ч. българско време;

Продължителност: 40 до 50 минути;

Участие: напълно безплатно, с предварителна регистрация ТУК;

Работен език: английски.

Събитието се реализира чрез и в сътрудничество с REHVA (Федерация на европейските асоциации за отопление, вентилация и климатизация).

Уебинарът е продуктово неангажиращ и информацията е валидна и при използване на продукти от други производители.

Източник на снимковия материал: Белимо България, Belimo

Тагове: Belimo Automation, Белимо България, ОВК, уебинар

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Белимо България ООД
http://www.belimo-bg.com/bg/