Не пропускайте уебинара на Данфосс, сегмент Отопление на тема „Легионела: решения и превенция“ на 30 април

25.04.2020 г.3 мин.


Поредна вълнуваща инициатива от Данфосс, сегмент Отопление! На 30 април 2020 г. от 11:00 до 12:00 ч. българското дружество ще проведе уебинар на тема „Легионела: решения и превенция“. „Имаме удоволствието да поканим на събитието всеки, който се интересува от начините за справяне с бактерията Легионела, както и какви продуктови решения на Danfoss помагат за превенцията срещу нейната поява и размножаването ѝ в сградните инсталации“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.Лектор на уебинара ще бъде инж. Гергана Константинова – водещ специалист в сферата на хидравличното балансиране и решенията, свързани с инсталации в жилищни и обществени сгради. По време на онлайн събитието ще бъдат разгледани следните въпроси:


 - Какви са предизвикателствата в проектирането и експлоатацията на инсталациите за битова гореща вода в днешно време?

 - Какви са ползите от използването на решения, включващи вентила MTCV?

 - Как да защитим системите за битова гореща вода от заразяване с Легионела?


Уебинарът ще се проведе в платформата Microsoft Teams. Желаещите да се присъединят нека изпратят имейл на marketingbg@danfoss.com. Няколко дни преди събитието ще предоставим на записалите се линк към платформата, както и кратка инструкция за използването ѝ“, поясниха от Данфосс, сегмент Отопление.Ако искате да сте винаги информирани за последните новости от Danfoss, за техните продукти и решения и за да не пропускате уебинарите, които компанията организира, можете да се абонирате за информационния бюлетин на компанията, като последвате линка ТУК.


Повече информация за Данфосс ЕООД, сегмент Отопление, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Danfoss, Данфосс, сегмент Отопление, pexels.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Данфосс ЕООД, сегмент Отопление
http://heating.danfoss.bg/home/#/