Теси с участия на мащабни събития. Компанията ще приветства студентите и на „Стажове“ в София и в Пловдив

13.04.2019 г.4 мин.

Водещият български и европейски производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома Теси залага на активни маркетингови изяви през 2019 г. Само за няколко месеца компанията успя да остави своя „отпечатък” на няколко значими събития, сред които Български кариерен форум за българите, живеещи в чужбина, на световния търговски панаир във Франкфурт, а през следващата седмица ще вземе участие и на „Стажове“ 2019, информираха за Инженер.bg от българското дружество.Теси е част от Фикосота Холдинг. Компанията разполага с производствени бази в градовете Шумен и Смядово. Към настоящия момент дружеството си е спечелило репутация на четвъртия най-голям производител в Европа на отоплителни уреди и електрически бойлери с капацитет от 1.2 млн. бойлера годишно и успешно успя да се наложи и на българския пазар, спечелвайки си доверието на многобройни потребители. 


 

През март се проведе едно от най-мащабните изложения във Франкфурт на Майн, Германия, посветено на водните, отоплителни и вентилационни системи – ISH 2019. Форумът събра на едно място близо 200 хил. посетители от цял свят и над 2400 изложители, един от които бе Теси. „Гостите на нашия щанд видяха пълна гама от иновативни продукти в реалната им среда – в банята, в дневната, както и в кухнята. Брандът TESY показа разнообразна продуктова гама, като в същото време успешно демонстрира, че дизайнът и функционалността на продуктите се основават изцяло на нуждите на потребителите”, коментираха от компанията.

 


От екипа на Теси не останаха безучастни и към професионалното развитие на българите, живеещи в чужбина, затова се превърнаха в основен партньор на кариерното изложение „Български кариерен форум“ 2019. Вече няколко години дружеството е част от събитието, което има за цел да информира нашите сънародници навън какво се случва на трудовия пазар в България, как се развива икономиката у нас и по какъв начин могат да продължат професионалния си път в родината.

 

Теси е компания, която не се задоволява с малко и не спира до тук. Само след по-малко от седмица всички амбициозни младежи и бъдещи специалисти ще могат да посетят щанда на Теси в Технически университет – София и в ТУ-София, филиал Пловдив, на изложението „Стажове”. То ще се проведе съответно, на 16-ти и на 17-ти април 2019 г.


 

„Всеки, който желае да опознае отблизо историята за успех на четвъртия най-голям производител в Европа на отоплителни уреди и електрически бойлери, работната дейност, стажантските и стипендиатски програми, както и свободните работни позиции на компанията, е добре дошъл“, призоваха в заключение от българското дружество.

 

Повече информация за Теси ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Теси ООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/