Теси получи престижното отличие True Leader благодарение на подкрепящата и отворена среда за развитие, която предоставя

16.12.2022 г.5 мин.

За поредна година българският производител на бойлери и уреди за дома Теси получи престижното отличие True Leader, присъдено му от ICAP CRIF България. Организацията е част от ICAP – мащабна група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, и за десета поредна година връчва бизнес награди на водещи български компании. „Дължим отличието си не само на високите бизнес постижения, но и на факта, че Теси предоставя подкрепяща и отворена среда за развитие“, коментираха пред Инженер.bg от дружеството.

Наградите True Leaders бяха връчени по време на официална церемония, която се състоя на 8 декември 2022 г. в хотел Millennium, София. Над 200 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и на търговски камари и браншови организации присъстваха на гала вечерта. Отличията връчиха г-н Роберто Санторели, президент на Конфиндустрия България, г-н Минко Герджиков, изпълнителен директор на Гръцки Бизнес Съвет в България, г-н Милен Станоев, директор на завод и изпълнителен директор на ГАЕА – Зелена алтернативна енергия, както и г-жа Иванка Иванова, главен оперативен директор и член на Борда на Орбико България и Румъния.

„Теси вече е 100-милионна компания в евро. Имаме амбициозната цел за следващите три години нетните приходи от продажби да надхвърлят 200 милиона евро. Нека не позволяваме на настоящето да предопределя бъдещето ни, а по-скоро погледът ни в бъдещето да бъде водещ за това, което сме и правим днес“, заяви г-н Емануил Тотев, търговски директор на компанията, който получи наградата от името на Теси. В обръщението си той апелира към това да живеем с вяра и да използваме всяка възможност да правим добро.

Инициативата True Leaders отличава успешните компании с лидерски позиции в своите сектори на дейност. Класацията се определя въз основа на няколко измерими и обективни критерии според официално публикувани данни, като не се намесват субективно мнение на жури или резултати от публично проучване. Отличените компании трябва да отговарят едновременно на следните критерии:

  • Да са сред 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2021 г.;
  • Да са запазили или увеличили броя на своя персонал за 2021 г. спрямо 2020 г.;
  • Да имат висока кредитна оценка (ICAP CRIF Credit Score А1 – B2);
  • Да са лидер в своя сектор.

„С повече от 900 служители и 4 завода, които генерират продукция за над 54 държави по целия свят, Теси заема челните места по отношение на разработката и производството на електрически бойлери, уреди за отопление, вентилация и пречистване на въздуха. Годишният ни оборот от продажби за 2021 г. надхвърля 86 млн. евро, а очакванията за финала на 2022 г. са тази сума да достигне повече от 116 млн. евро“, заявиха от българското дружество.

Продукцията с марка Tesy се реализира в 4 завода: завод за електрически бойлери, завод за панелни конвектори, завод за маслени радиатори и завод за високообмени бойлери и буферни съдове. Капацитетът за производство на електрически бойлери на предприятието е 1.2 млн годишно, а компанията разполага със собствен изследователски и обучителен център.

Ако търсите реализация в успешна и стимулираща среда в сферата на технологиите, проверете свободните работни позиции в Теси в микросайта ѝ в Борса.bg още днес.

Източник на снимковия материал: Теси (TESY)

Тагове: tesy, бойлер, награда, ОВК, Теси

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/