Теси: „Ние инвестираме в хората и създаваме бъдещето днес! Включи се в нашите стажове или стани стипендиант”

09.05.2019 г.4 мин.

In Romanian


Теси е компания, която е въвела и спазва определени ценности, на което дължим и нашия успех. Търсим амбициозни, креативни и лоялни  попълнения за нашия екип“, коментираха от водещия български и европейски производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди. Компанията взе участие в кариерния форум „Стажове“, който се проведе през април в Технически университет – София, а какви тайни споделиха от компанията пред екипа на Инженер.bg ще ви разкажем точно сега.

 

 

Плам, иновации и доверие са ценностите, които стоят в основата на Теси. „Нашият пламенен екип от професионалисти си поставя амбициозни цели. Той е винаги отворен към иновации. Споделената визия за откритост и почтеност е в основата на дългосрочните ни партньорства. Водим се от готовност за съдействие, лоялност и доверие”, допълниха от компанията.

 

В Теси всеки служител играе ключова роля. Без значение дали е инженер, икономист или все още е студент. „С ентусиазъм развиваме и нашата стажантска и стипендиантска програма. Стараем се да предоставим нужната подкрепа, обучение и практически опит, необходими за старт на вашата кариера”, заявиха от шуменската фирма.

 

Стажантската програма на Теси е предназначена за студенти бакалавърска или магистърска програма, които учат в областта на автоматиката, мехатрониката, машиностроенето и др.. Стажът е платен, като за студентите, които не са от Шумен, са осигурени квартира и служебен транспорт. Програмата стартира през месец юли и завършва с удостоверение за проведен стаж.

 

 

„Ние инвестираме в хората и новите технологии и създаваме бъдещето днес!”, коментираха от Теси. Това е и една от причините за създаването на стипендиантската програма Възпитаниците на TESY. От компанията отпускат три вида стипендии, предназначени за ученици, завършващи последен курс на средно образование – стипендия TESY отличник, пълна TESY стипендия и частична TESY стипендия, като всяка е с различна стойност.

 

„Всеки стипендиант на Теси може да съчетава теоретичните академични знания с практическия опит по време на летните стажове в компанията. А след като се дипломирате, ще бъдете назначен като инженер при нас”, допълниха от дружеството.

 

Теси е един от успешните примери за български производител и работодател, наложил се както на българския пазар, така и на европейския. За всеки един амбициозен студент стажуването там би било прекрасен старт за професионалната му кариера. Затова подайте своя актуална автобиография на recruitment@tesy.com! Очакват ви! 

 

Повече информация за Теси ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Теси

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/