ТермоДизайнТотал: Диспенсър за гореща вода на Ferroli e финалист на Наградите за отопление и вентилация във Великобритания

22.04.2020 г.4 мин.


Добри новини от фирма ТермоДизайнТотал! Българското дружество, специализирано в предлагането на ОВК продукти и решения, съобщи, че диспенсърът за гореща вода Presto на техния дългогодишен партньор и лидер в бранша Ferroli e финалист на Наградите за отопление и вентилация във Великобритания (UK Heating & Ventilating News Awards) – в категория „Котли и нагреватели“. „Моделът е пример за иновация в загряването на вода посредством електричество“, заявиха за Инженер.bg от ТермоДизайнТотал.Очаква се победителите да бъдат обявени на 30 април 2020 г.


Стенните енергийно ефективни и хигиенични дозатори за моментална гореща вода Presto са подходящи както за дома, така и за офиса. „Иновативната технология на уреда се базирана поетапното му пълнене, като по този начин се пести електроенергия. Устройството работи винаги с максимална ефективност, осигурявайки постоянно подаване на гореща вода в резервоара, независимо какво е нивото на водата. Ако устройството е напълно източено например, то може да се използва веднага след като се напълно отново“, обясниха от българската компания – партньор на производителя Ferroli у нас.


Ето и останалите характеристики на диспенсърите Presto:


  •  - Изработват се от неръждаема стомана;

  •  - Лесно се поддържат чисти и без бактерии;

  •  - Предлагат се с вместимост от 5 l, 7.5 l и 10 l;

  •  - Разполагат със сензор за безопасност предотвратено преливане;

  •  - Стенният монтаж пести място;

  •  - Не образуват пара и по този начин елиминират риска от изгаряния при използване;

  •  - Предлагат се с двугодишна гаранция.


Диспенсърът за гореща вода Presto е добър пример за иновации в технологично и в търговско отношение – той е умно, безопасно, ефективно, надеждно и изключително рентабилно от ценова гледна точка решение за електрическо подгряване на вода. Функциите му улесняват както инсталацията, така и крайния потребител“, коментираха от ТермоДизайнТотал.


В продуктовата гама на Ferroli са включени разнообразни термопомпи, котли, климатични системи и уреди за бита. Компанията е основана в Сан Бонифачо, близо до италианския град Верона, през 1955 г., а в наши дни структурата A обхваща офиси в 14 държави в Европа и Азия. Целта на производителя е да бъде новатор в отоплителната индустрия, като произвежда уреди с висока енергийна ефективност и широк спектър от спецификации.


Повече информация за ТермоДизайнТотал ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: ТермоДизайнТотал, pixabay.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ТермоДизайнТотал ООД
http://www.thermodesigntotal.com/bg/home