Решения за ефективно и икономически изгодно отопление и БГВ представя новият ни Специализиран бюлетин „Термопомпи“

27.05.2020 г.3 мин.

Представете си да се приберете у дома след тежък работен ден или дълго пътуване и отсъствие, само с едно натискане на бутон да настроите температурата на въздуха, да си пуснете горещ душ, а след това да си налеете чаша хубаво вино и да се отпуснете на дивана… Звучи страхотно, нали? Именно за да Ви информираме за ефективни решения за отопление и битово горещо водоснабдяване, създадохме новата ни Специализирана виртуална библиотека „Термопомпи“ в Инженер.bg. А с цел да Ви улесним максимално, цялата информация ще достига до Вас директно до електронната Ви поща. Как? Ще научите в следващите редове…

 

 

Ефективни решения за цялостно отопление, топла вода и климатизация

 

Първата в България Виртуална библиотека „Термопомпи“ е посветена на термопомпените системи, които имат характеристиките да създадат оптимален комфорт по всяко време - както у дома, така и в хотела и офиса. В режим 24/7, библиотеката представя всичко, което е важно да знаем за термопомпените инсталации, включително теорията, пазарното предлагане, водещите производители на термопомпи и елементна база за тях, търговцитe, проектантите и инсталаторите в областта. В нея сме планирали да можете да откриете и икономически анализи, тенденции в развитието, интересни реализирани проекти у нас и на различни места по света.

 

 

Информацията е предназначена за архитектите с пълна проектантска правоспособност, проектантите по част ОВиК, строителните компании-членове на Камарата на строителите в България, дружествата-собственици на хотелски комплекси и инвестиционни групи, както и за всеки човек, който мечтае за топъл и уютен дом.

 

 

За да улесним максимално всички наши читатели, информацията ще достига до тях посредством специализирани онлайн бюлетини. Напълно безплатно!

 

Вече изпратихме първия Специализиран бюлетин „Термопомпи“. Вижте го ТУК!

Искате ли и Вие да получавате бюлетините? Достатъчно е да ни напишете на e-mail: info.engineer.com@gmail.com!

 

А, ако и Вие предлагате подобни високоефективни решения за отопление, охлаждане и битово горещо водоснабдяване и искате да се включите във Виртуална библиотека „Термопомпи“, ще се радваме да ни пишете на office.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на тел. 0887 755 542. Очакваме Ви!

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, pixabay.com