Вдъхновяващите програми за професионално развитие на Теси насърчават младите таланти от екипа ѝ към непрестанно развитие

01.03.2024 г.6 мин.

Присъединете се към екипа на Теси и дайте старт на кариерата си с несравними възможности за растеж, иновации и лично развитие в динамична и подкрепяща среда.

В „сърцето” на всяко успешно предприятие стои постоянният ангажимент за насърчаване на таланти, подхранване на иновациите и осигуряване на пътища за растеж. В Теси този подход към бизнеса е не просто ръководен принцип, а базова философия, която се потвърждава от забележителните истории на млади хора, предприели трансформиращи пътешествия в рамките на програмите за развитие в компанията. „Нашите програми за обучение и растеж са създадени, за да запалят страстта, да усъвършенстват уменията и да осигурят възможности на следващото поколение професионалисти. Работим с отдаденост, за да предоставим вдъхновяващ старт на кариерата и високи постижения на всеки нов колега“, коментираха от Теси пред Инженер.bg. А ето и няколко истински истории, родени в подкрепящата среда, която българската компания осигурява.

Грациела Йорданова е студентка по Индустриален дизайн в Русенския университет „Ангел Кънчев“, когато започва своето пътешествие в Теси чрез лятната стажантска програма на компанията през 2020 г. Заинтригувана от иновативната работа в отдел „Изследвания и развитие“, Грациела е амбицирана да се заеме с дипломна работа в сътрудничество с компанията, а днес, няколко години по-късно, тя е неразделна част от екипа на Теси, допринасяйки с опита си като инженер по дизайн и създавайки бъдещето на изделията на Теси.

По подобен начин в историята на Айтюн Алиев звучи духът на постоянството и решителността. Като студент по електроника в същия университет, Айтун се възползва от възможността, предоставена от стипендиантската програма на Теси през 2019 г. „Неговият ангажимент към учене и растеж го мотивираха да премине от практически стажант към специалист по поддръжка в отдел „Автоматизация и поддръжка“, където сега работи на ключова позиция в осигуряването на оптималното функциониране на производствените машини“, разказаха от компанията.

Пътят на Йоан Йорданов от стажант до инженер също е пример за трансформиращата сила на практическия опит. Чрез последователни летни стажове, Йоан демонстрира способностите си в техническата поддръжка, като впоследствие заема постоянна позиция и поема отговорност за поддръжката и ремонта на системите за автоматизация – доказателство за неговата всеотдайност и за ангажимента на Tеси да създава технически таланти.

Ако и Вие искате да се реализирате професионално в българска компания, доказана на международната сцена, проверете свободните работни позиции в микросайта на Теси в Борса.bg.

Не по-малко впечатляващ е пътят на Димитър Гочев от студент до инженер по машинен дизайн, което подчертава симбиотичната връзка между академичните знания и приложението им в реалния свят. „Включвайки се отдадено в програмата за стипендии и стажове на Теси, Димитър имаше възможността да усъвършенства уменията си, а днес той допринася за разработването на авангардни продукти в областта на термопомпените системи. Неговото пътуване продължава да е белязано от непрекъснато учене и растеж“, обясниха специалистите от Теси.

Юлита Христова също преминава от студентка към специалист по управление на продукти с помощта на Теси. Кариерният път на дамата олицетворява сливането на страст и възможност. Присъединявайки се към лятната стажантска програма на Теси, отдадеността и приносът на Юлита в отдела за електрически бойлери ѝ спечелват постоянна роля, където сега тя ръководи развитието и подобряването на ключови продуктови категории.

Историята на Мариела Панайотова пък олицетворява глобалния обхват на развойните програми на Теси. Още като студентка в Rotterdam University of Applied Sciences, специализираща „Международен бизнес и мениджмънт“, Мариела се впуска в стажантско пътешествие с Теси през лятото на 2020 г. „Мария лесно успя да разцъфти в забързаната среда на отдел „Производствено планиране и логистика“, а отличното ѝ представяне я доведе до постоянната ѝ роля като специалист покупки в отдел „Доставки“, коментираха от дружеството. „Днес Мариела е движеща сила зад стратегиите за обществени поръчки на компанията ни, като използва своя опит, за да осигури оптимални сделки за ключови проекти на компанията. Нейният прецизен подход гарантира ангажимента на Теси за качество и ефективност, което я прави безценен кадър и част от пътуването на Теси към постоянния успех“, коментираха от компанията.

Историите на младите специалисти на Теси нагледно илюстрират ангажимента на компанията да създава таланти, който се простира далеч отвъд обикновената реторика. За водещото българско дружество това е реалност, изживяна и гравирана в личните пътувания на хора, които са намерили своята цел, страст и потенциал между стените на компанията. „Чрез иновативни програми и активна подкрепа, Теси ще продължи да вдъхновява следващото поколение лидери, иноватори и създатели, осигурявайки по-светло и по-обещаващо бъдеще за всички“, допълниха още от екипа на българския производител.

Източник на снимковия материал: Теси

Тагове: HR, кариера, образование, обучение, Теси

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
www.tesy.bg