Високи постижения в предизвикателната 2020 г.: Либхер-Хаусгерете Марица произведе рекордните 1 млн. уреда

17.02.2021 г.3 мин.

С нов рекорд в производството на хладилници и фризери завърши юбилейната 2020 г. за Либхер-Хаусгерете Марица. През изминалата година българското дружество, което отбеляза своята 20-годишнина, регистрира своя едномилионен продукт за годината. Повече за успеха на компанията споделиха за Инженер.bg от Либхер-Хаусгерете Марица.

Прогнозите на Либхер-Хаусгерете Марица за годишна продукция в размер на 844 000 единици се опровергават, когато, в резултат на засилено търсене, на 19 декември 2020 г. излиза от производство милионният хладилник с фризер с впечатляващия дизайн на британска телефонна кабина от лимитираната серия London Calling.

Либхер-Хаусгерете Марица е четвъртият най-голям работодател за 2020 г. в област Пловдив. Своята дейност компанията осъществява с грижа за развитието и благосъстоянието на своите сътрудници. Сега имате възможност да поставите ново начало в своята кариера, ставайки част от голямото семейство на Либхер-Хаусгерете Марица. Отворените позиции за работа и стаж можете да откриете в микросайта на дружеството в Борса.bg.

„Мобилизирахме всичките си сили и направихме възможно това, което в началото трудно можехме да си представим. Работихме на една, а понякога и две смени в събота, и дори в празнични дни. Въпреки многото предизвикателства, причинени от коронавирусната пандемия, производството ни не прекъсна дори и за ден. Постигнахме го заедно, с огромна всеотдайност и страхотен екипен дух. Горд съм от това", заяви управляващият директор на Либхер-Хаусгерете Марица, г-н Герхард Дивалд.

„Доказахме, че пълни с всеотдайност и ентусиазъм към нашата работа, сме способни да бележим рекорди дори в трудни времена, да консолидираме мястото на Либхер-Хаусгерете Марица в дивизията за домакински уреди и да осигурим ценни работни места. Затова бих искал да благодаря всички наши сътрудници!“, коментира г-н Христо Георгиев, управител „Финанси и администрация“ в Либхер-Хаусгерете Марица.

Либхер-Хаусгерете Марица върви устремено по своя път на развитие. За това недвусмислено говорят резултатите на компанията, която през 2000 г. успява да реализира 14 000 от своите видове технически решения.

„Ние, в Либхер-Хаусгерете Марица, разработваме и усъвършенстваме широката си гама хладилници и фризери, чието високо качество и превъзходен дизайн се потвърждават непрекъснато от независими институции. Зад постиженията на компанията ни се крие добрият техническият талант и мотивация на всички наши сътрудници“, посочиха от производственото дружество.

Източник на снимковия материал: Либхер-Хаусгерете Марица, Liebherr

Тагове: Liebherr, Либхер-Хаусгерете Марица, ОВК, производство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/