С какво новаторските климатични решения на Samsung изненадаха гостите на AHR Expo във Флорида?

06.04.2020 г.5 мин.


Историята на Samsung като новатор в сектора на климатичната техника е десетилетна! Най-новите предложения на компанията поддържат оптимална среда без дискомфорт от студени, директни въздушни потоци, като същевременно предоставят най-високи стандарти по отношение на енергийната ефективност и чистотата на въздуха. „Пълната гама от климатици с технологията Wind-Free™ бе представена на международното изложение AHR Expо в Орландо, Флорида“, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE).AHR Expo е едно от най-мащабните събития в индустрията за OEM производители (б.ред. Original Equipment Manufacturer), инженери, инвеститори и търговци от 1930 г. насам. Събитието се провежда съвместно с Американското дружество на ОВК инженерите (ASHRAE), а последното му издание се състоя в Орландо, Флорида, от 3 до 5 февруари 2020 г. Ето кои бяха основните акценти в представянето на международния бранд Samsung:


Wind-Free™ – „вятърът на промяната“ в климатичните решения


На форума бе презентирана пълната гама климатици Wind-Free™, включително новото вътрешно тяло за високо стенен монтаж, еднопътната касета, четирипътната касета 800х800 mm, четирипътната мини касета 600х600 mm и шедьовъра на Samsung – кръглата 360-градусова касета Samsung 3600. „Всички модели използват AI и SmartThings Cloud на Samsung, за да се адаптират бързо и лесно към различни работни задания и модели. Основно предимство на гамата е комфортът, който осигуряват, като охлаждат без да създават преки въздушни потоци, поддържайки при това висока енергийна ефективност“, разказаха от SEACE.Системата DVM S Eco HR или как да стоплим едната стая, докато охлаждаме другата


DVM S Eco е VRF климатична система тип въздух-въздух с висока енергийна ефективновност, която може да отоплява или охлажда отделни стаи едновременно. Системата се характеризира с изумителна ефективност: най-високите мощности се достигат дори много ниски външни температури. Също както DVM S и DVM Water, системата DVM S Eco е оборудвана със инверторен скрол компресор на Samsung с технологията flash-injection. DVMS Eco постига изумителни COP (коефициент на трансформация) стойности дори при много ниски външни температури. Подходяща е както за жилищни, така и за малки търговски обекти.

 

Мултисплит системата FJM (Free Joint Multi) 

 

Мултисплит системата FJM (Free Joint Multi) се отличава с изключителна гъвкавост и разнообразни възможности от гледна точка на монтажа, тъй като разполага с възможност за свързването на до пет вътрешни тела към едно външно тяло, като по този начин се намаляват времето и разходите за инсталиране. Системата е изключително подходяща за фасади, които не позволяват монтаж на голям брой външни тела.„Всички нови продукти и системи на Samsung са тясно обвързани чрез IoT“, заявиха в заключение от SEACE – дружество в структурата на Samsung Electronics, специализирано в областта на климатичната техника.


Повече информация за Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE)

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE)
http://www.samsung.com/bg/business/business-products/system-air-conditioner