Търсите успешна кариера? Либхер-Хаусгерете Марица с разнообразни предложения на „Дни на кариерата“

04.10.2019 г.4 мин.

 

Сред работодателите, с които посетителите на предстоящото изложение „Дни на кариерата“ ще могат да се срещнат, е и водещият производител на хладилна техника Либхер-Хаусгерете Марица. „С участието си в кариерния форум ще запознаем обучаващите се в технически направления с предлаганите от нас разнообразни работни позиции. Със стажантските и стипендиантските ни програми целим да привлечем младежите в безкрайните възможности за развитие в нашата производствена сфера“, разказаха пред Инженер.bg от Либхер-Хаусгерете Марица.

 

 

Перспективите за реализация, които се откриват пред студентите в Либхер-Хаусгерете Марица, им позволяват да приложат и надградят натрупаните по време на академичното им обучение знания, както и да придобият увереност в развитието си в професионален и личностен аспект. Стажовете обикновено са с продължителност от 3 до 6 месеца. Стажантите участват в реални работни задачи и проекти под ръководството на експерт от компанията. Практическите занимания са платени, а на обучаващите се осигурява трудов договор.

 

На събитието студентите ще могат да се информират и как да кандидатстват за стипендия при нас. Освен солидна професионална подготовка, те ще получат и съдействие при изготвянето на своите курсови и дипломни работи, както и безплатно обучение по немски или английски език“, обясниха още от българското дружество.

 

Либхер-Хаусгерете Марица е част от международния концерн Liebherr и присъства на пазара у нас от почти две десетилетия.„През годините компанията ни си изгради много добра репутация, а продуктите ни се превърнаха в еталон за качество. Тези постижения са реалност благодарение на усилията на всички наши служители. Надяваме се по време на тазгодишното издание на „Дни на кариерата“ да срещнем целеустремени млади хора, които имат стремеж да се учат и усъвършенстват“, допълниха още от Либхер-Хаусгерете Марица.

 

Не пропускайте да се запознаете с екипа на Либхер-Хаусгерете Марица и да получите информация за актуалните проекти и професионални възможности в една от най-бързоразвиващите се компании в бранша. Заповядайте на „Дни на кариерата“ на 15 и 16 октомври в Технически университет – София, а на 17 октомври във филиала към университета в гр. Пловдив.

 

Повече информация за Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/