Либхер-Хаусгерете Марица подкрепя спортния дух на бизнеса у нас. Станете част от „отбора на специалистите“

09.01.2020 г.4 мин.

 

 

 

 

 

През последните години маратоните придобиват все по-широка популярност у нас, а немалка част от тях вече са обвързани и с благотворителност. От 2017 г. насам, в рамките на един неделен октомврийски ден, територията около завода на Либхер-Хаусгерете Марица в гр. Пловдив посреща стотици привърженици на бягането. Ако сте почитател на този тип спортни състезания, то със сигурност сте чували за Liebherr Business Run. Затова да бъдеш част от събитие, което едновременно обединява много хора и подкрепя социални каузи, разказаха пред Инженер.bg от българското дружество Либхер-Хаусгерете Марица, част от световния концерн Liebherr.Събитието е сред най-мащабните корпоративни щафетни бягания. В рамките му отбори от по 4 състезатели изминават самостоятелно разстоянието от 4 km, равняващо се на две обиколки на завода за хладилна техника край Пловдив. Част от таксите за участие във всяко издание на корпоративното щафетно бягане се даряват за поне една местна кауза. На участниците се връчват награди от партньорите на събитието, а отборът победител получава за своя офис хладилник от Либхер-Хаусгерете Марица.


„С това събитие ние за пореден път изразяваме убедеността си, че бизнесът има роля да осигурява подкрепа на обществото. Радваме се, че с всяка изминала година състезанието привлича все повече участници, което ни вдъхва увереност и осмисля взаимните ни усилия със спортен клуб „Бегач“, допълниха от компанията.Традиционно служителите от Либхер-Хаусгерете Марица също участват в маратона. През миналогодишното издание отборът от представители на компанията – „Liebherr – Power Team“, дори се класира на първо място в надпреварата. През 2019 г. производственото дружество бе сред компаниите с най-многобройни участници. „Поздравяваме нашите колеги за отличното представяне и силния им спортен хъс и мотивация, които демонстрират при всяко свое участие в маратона. Подобен тип събитие е и чудесна възможност за сплотяване на екипа“, посочиха още от Либхер-Хаусгерете Марица.


Имате ли силен спортен дух и амбиция за покоряване на високи върхове в своята кариера? Ако отговорът е „Да“, то включете се в „отбора на специалистите“ в Либхер-Хаусгерете Марица. Вижте свободните работни позиции в компанията още днес.


Повече информация за Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: pixabay.com, Либхер-Хаусгерете Марица

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/