ЛД разшири портфолиото си с дозиращо и смесително оборудване от марката Milton Roy

29.12.2020 г.3 мин.

Водещата българска компания ЛД ООД, която предлага голямо разнообразие от машини, машинни възли, компоненти за автоматизация, индустриална техника, инструменти и консумативи на доказани европейски производители, разшири партньорската си мрежа с доставчик на дозиращо и смесително оборудване. „С над 100-годишен опит Milton Roy е световен лидер в производството на смесително оборудване, а дозиращите помпи и системи на компанията са познати на потребителите от 80 години. Тя е доказан производител на висококачествена, надеждна и високоефективна техника. Днес Milton Roy заема едно от водещите места на пазара на дозиращо и смесително оборудване“, съобщиха за Инженер.bg от фирма ЛД.

Индустриалните миксери на Milton Roy са предназначени за четири основни сегмента на индустрията – нефтопреработвателната, химическата и миннодобивната промишленост, както и в пречистването на отпадъчни води. Изпълненията на миксерите могат да бъдат с вертикален или хоризонтален дизайн, като се предлагат модели с 1, 2 или 3 лопатки. Мощността им достига до 55 kW при скорост на въртене до 1500 min-1. Работният капацитет на миксерите варира от 0.5 до 200 m³.

Дозиращото оборудване на Milton Roy намира приложение в тези области на индустрията и бита, в които се изисква стриктно спазване на количеството дозирана течност за определен период от време. Помпите и системите на Milton Roy се използват за дозиране на дезинфектанти в басейни, в непрекъснати химически процеси във фармацевтичната и химическата промишленост, при производството на козметика, в системите за отопление и горещо водоподаване, при бутилиране на напитки и мн.др.

Обширната продуктова гама на производителя включва от дозиращи помпи и аксесоари до високопроизводителни решения за конкретни клиентски приложения. Дебитът на помпите варира от 0.023 до 1136 l/h при максимално налягане от 9.7 до 20.7 bar.

Дозиращите помпи на Milton Roy имат много предимства, сред които:

  • Богат асортимент, включващ модели с различно задвижване и регулиране;
  • Широк спектър от приложения, като най-често се използват за пречистване на води и водоподготовка;
  • Отлични експлоатационни характеристики;
  • Уникалната конструкция на помпите им позволява работа в режим на работа „на сухо“ за дълъг период от време, без това да поврежда оборудването.

„Изделията на Milton Roy отговарят на всички европейски стандарти и изисквания. Те притежават и необходимите сертификати за приложения със строг хигиенен контрол“, информираха още от ЛД.

Източник на снимковия материал: ЛД Milton Roy, pixabay.com

Тагове: Milton Roy, водообработка, ЛД, нефтена и газова промишленост, помпено оборудване, химическа промишленост

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЛД ООД
http://www.ld-gmbh.com/