Иновации в интериора и сградните технологии! Добре дошли на Архитектурно-строителната седмица

25.02.2020 г.4 мин.

Луксозни врати, прозорци, фасади и красиви дървени къщи, висококачествени продукти за груб строеж и довършителни дейности, индустриално строителство и оборудване, ефективни ОВК решения, сградна автоматизация, системи за сигурност, вертикално планиране и ландшафт и най-различни smart технологии. Всичко това и още можете да видите на 20-ото юбилейно издание на Архитектурно-строителната седмица, която се провежда от днес, 25 февруари до края на работната седмица в Интер Експо Център в столицата. Инженер.БГ е основен медиен партньор и участник в събитието. Следете ни за гореща информация от мястото на събитието!Официалното откриване на форума се състоя в 14 ч. на 25 февруари. Официални гости бяха г-н Валентин Йовев, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството; инж. Йордан Николов, изпълнителен директор на Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС), г-жа Антоанета Парес, изпълнителен директор на Национална компания Индустриални зони, и г-н Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център София.


Дигитализация и законодателство в сектора – сред акцентите в тазгодишната програма


Организаторите са подготвили богата и динамична съпътстваща програма. През изложбените дни Ви очакват интересни семинари по актуални за бранша теми, кръгли маси и дискусии, представяне на съвременни архитектурни проекти и още, и още.


Основен акцент в тазгодишната програма са дигитализацията и законодателната рамка в бранша.Юбилейното издание на международния форум събира 200 участници от България и чужбина


Над 200 са участниците, които си дават среща в Интер Експо Център тази година. Архитекти, инженери, строители, проектанти, дизайнери, предприемачи и крайни потребители от България, Турция, Италия, Германия и Румъния обменят опит и идеи на площ от над 10 000 кв.м. Всичко това превръща тазгодишното издание в най-мащабното за последното десетилетие.


Сред утвърдените компании, участници във форума, са фирми като: Белимо България, Ейч Ти Ай България, Рапид, Системеър България, Интер Пауър, Хенкел България и др.Инженер.БГ също участва със свой изложбен щанд. Заповядайте, за да си поговорим за новостите в архитектурата и строителството, както и за възможностите в бранша, които дигитализацията разкрива. Усмихнатият ни екип ви очаква, за да ви представи част от изненадите и новостите, които сме ви подготвили през годината! Намираме се в централното фоайе. Заповядайте при нас!


Не забравяйте да се абонирате и за нашия Архитектурно-строителен бюлетин, за да сте винаги информирани за най-новите решения от бранша.
Можете да го направите ТУК.

 

Сърдечно благодарим на организаторите от Интер Експо Център, и по-специално на г-н Валери Рафаилов и г-жа Рая Лечева, за възможността да се включим в събитието и за чудесното ни партньорство!


 

Източник на снимковия матриал: Инженер.БГ

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Системеър България
http://www.systemair.com/bg-BG/Bulgaria/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Хенкел България ЕООД, Лепилни технологии
https://www.henkel-adhesives.com/bg/en.html

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ейч Ти Ай България ЕООД
http://www.hti-bulgaria.com/bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Белима ООД
https://belima-el.com/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Рапид ЕООД / Фалко
www.rapid-valco.com