Бер-Хелла Термоконтрол: „2018 година премина под знака на бизнес успехи и обществено значими проекти”

12.02.2019 г.5 мин.

In Macedonian


„Изминалата 2018 г. премина под знака на постигнати успехи, положителни резултати и подготовка за нови мащабни и интересни проекти за Бер-Хелла Термоконтрол. А тази равносметка е факт, благодарение на прекрасната екипна работа, високия професионализъм, отговорност и отдаденост на всеки член от екипа ни”, заявиха за Инженер.bg от българската компания, част от структурата на немския производител на електроника за климатични системи за автомобилния бранш Behr-Hella Thermocontrol (BHTC).

 


През 2018 г. българското дружество взе участие в редица благотворителни каузи, свързани с опазване на околната среда, подкрепа на нуждаещи се деца, юноши и семейства, местни проекти, както и събития от културния живот на гр. Божурище. ВНТС подаде ръка на българските студенти и ученици чрез своите стипендиантски програми и чрез дуалното обучение, което компанията активно подкрепя. 

 

Ако погледнем назад, изминалата година за социално отговорната политика на Бер-Хелла Термоконтрол, би изглеждала така:

 

 - „Подай ръка – подари усмивка и надежда“ – нова социално отговорна инициатива, чрез която целият екип избира каузи и помага на хора в неравностойно положение;

 - „Готови за успех” – стипендиантска програма на фондация BCause в сътрудничество с фондация „Сирак“, на която BHTC България дари 10 000 лв.;

 - Подкрепа и участие в „Дни на кариерата” в Технически университет – София и „Дни на отворените врати” в Университет за национално и световно стопанство;

 - Помощ за ежегодния благотворителен базар на Международен женски клуб – София с дарение от 1000 лв.;

 - Активно подпомагане на местните общности в гр. Божурище;

 - Участие в първото издание на Run2Gether в България, инициатива за осигуряване на равен достъп до образование на хора в нужда;

 - ВНТС подкрепи и студентите от ТУ-София в техните разработки на спортни автомобили, тип „Болид”.

 


„В началото на 2018 г. всички служители отпразнуваха 5-ия рожден ден на BHTC в България. Гордеем се с отношението и грижата към всеки член на екипа. Политиката на компанията по отношение на човешките ресурси включва цялостен социален пакет, както и специализирана въвеждаща програма за новопостъпили служители“, коментираха от дружеството.

 


Социалната отговорност и обществената ангажираност на BHTC получиха своето признание! 2018 г. донесе на българското дружество множество награди и отличия както по отношение на бизнес практиките, така и в сферата на човешките ресурси. Компанията бе отличена в категорията „Голямо предприятие“ на „Наградите на германската икономика в България“ и получи сертификат за приоритетен инвестиционен проект. Бер-Хелла Термоконтрол бе сред финалистите на престижния конкурс на списание Forbes – Forbes Business Awards в категория „Обществена дейност”, отличена бе в първите годишни награди Employer Branding у нас в категория „Employer Branding Project” и грабна наградата от деветото издание на пиар конкурса BAPRA Bright Awards в категория „Изграждане на работодателска марка“.

 


Емоции не липсваха и „на терен“ – в производствената база на предприятието. ВНТС България стана домакин на заснемането на най-новия сезон на хитовия български комедиен сериал „Столичани в повече“, а служителите на компанията се превърнаха в най-добрите футболисти, като спечелиха приз по футбол на малки вратички.

 


„Социална отговорност, добрини, успехи и много спечелени награди, това е равносметката на BHTC България за 2018 г.”, споделиха от компанията.

 

Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Бер-Хелла Термоконтрол

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com