Бер-Хелла Термоконтрол: „Честност и отговорност са личните качества, които ценим най-високо у нашите служители“

17.12.2018 г.3 мин.

In Macedonian


Честността и отговорността са най-важните личностни качества, които Бер-Хелла Термоконтрол търси у своите служители“, заявиха от компанията за Инженер.bg по време на „Дни на кариерата“ – изложение за работодатели, което се провежда ежегодно в Технически университет – София. Българското дружество е част от структурата на немския производител на електроника за климатични системи за автомобилния бранш Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), а участието му в кариерни форуми е традиция.„Тази година решихме да покажем на щанда ни една от последните иновации в климатичната техника за автомобили. По този начин студентите могат да видят на място какво всъщност правим в BHTC. Инсталацията предизвика сериозен интерес, провокира въпроси и задържа вниманието на много от младите специалисти, които посетиха изложението“, обясниха от фирмата.


Десетки студенти бяха привлечени от възможностите за кариерно развитие, които Бер-Хелла Термоконтрол може да предложи. Висококвалифицирани специалисти от дружеството представиха дейността, стажантските и постоянните стажантски позиции, свободни към момента. „Забелязахме интерес към различни направления – както към дизайнерските дейности, така и към тези, свързани с разработката на софтуер и хардуер“, коментираха от фирмата.А ето и кои са ценностите, които в BHTC ценят най-много:

 - Честност, отговорност и отдаденост към работата;

 - Адаптивност и готовност за промяна;

 - Умения за общуване;

 - Организация, точност, прецизност;

 - Мотивация, любознателност и любов към работата;

 - Проактивност, инициативност и въображение;

 - Качества за работа в екип.


„Освен чисто професионалните знания и умения, това са личните качества, които правят всеки член на екипа ни наистина уникален. Човешкият капитал е от изключителна важност, затова се стараем да поддържаме социални политики от най-високо ниво“, подчертаха в заключение от Бер-Хелла Термоконтрол.


През 2018 г. българското дружество стартира мащабно разширение на производствените си мощности, при което ще бъдат разкрити близо 150 нови работни места.


Повече информация за Бер-Хелла Термоконтрол, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД
http://www.bhtc.com