Вижте новите бюлетини на Инженер.bg в пълния им блясък! Абонирайте се безплатно за новостите от бранша

10.06.2021 г.5 мин.

Скъпи партньори, колеги, читатели и приятели,

Щастливи сме да Ви съобщим, че след много месеци на упорита работа, изцяло новите бюлетини на Инженер.bg са реалност! Те вече се изпращат на базата на иновативна концепция. Каква е тя? И какво ново се крие в тях? Ще Ви разкажем в следващите редове…

Всички нови бюлетини вече се изпращат според най-съвременните концепции за имейл маркениг, а именно двустепенно. Читателите ни получават кратка версия на своя e-mail, а с натискане на бутона „Виж пълната версия“ могат да видят изданието в целия му блясък като браузер-версия. За удобство, бюлетините вече имат и специална мобилна версия.

Нова „E-commerce зона“ в Индустриален и Архитектурно-строителен бюлетини на Инженер.bg

Работихме много по съдържанието на бюлетините. Информационните ни бюлетини вече съдържат 5 основни секции – Водещи заглавия, E-commerce зона, Обяви за работа, Промоционални оферти и Още новини от бранша.

Именно специалната „E-commerce зона“ е най-голямата новост в информационните бюлетини и наш повод за гордост. В нея можете да намерите информация за нови продукти, промоционални предложения и предстоящи събития. Самата зона е интерактивна. Снимките са черно-бели, а логата на фирмите цветни. Когато „стъпите“ с мишката върху снимката, логото изсветлява, а тя става цветна и заблестява.

Тази зона е и анонс към вниманието, което Инженер.БГ ще обръща на възможностите за електронна търговия на технически продукти, системни решения и инженерингови услуги. Внимание, което още тази година ще  „материализираме“ в нови наши инициативи.

Статиите, обявите за работа и промоциите в бюлетините вече са в пъти по-красиво и функционално подредени!

Вижте първите нови издания на  Индустриален бюлетин и Архитектурно-строителен бюлетин, които вече изпратихме, ТУК и ТУК!

Бюлетинът с обяви за работа и стаж на Инженер.bg се трансформира в голям HR бюлетин

Бюлетинът с обяви за работа за инженери и техници се превръща в голям HR бюлетин като част от нашата цялостна Employer branding стратегия. Той ще бъде с логото и цветовете на специализираната търсачка за обяви за работа за технически специалисти Инженерна борса в Борса.bg. Обявите в него ще бъдат разделени в две основни секции – Обяви за работа и Обяви за стаж.

Всяка обява ще съдържа информация за това кой е работодателят, каква е позицията, къде е местоработата, както и логото на компанията. С натискане на бутона „Кандидатствай“ читателите ще могат да видят цялата обява в Инженерна борса на Борса.bg и да подадат своята кандидатура.

Вече имаме възможност и за сегментация на обявите в секции „Мениджърски позиции“, „Инженерни позиции“, „Средни специалисти“ и „IT специалисти“.

Освен обяви за вакантни позиции от водещи работодатели, новият HR бюлетин ще съдържа и интересно редакционно съдържание от нашите специализирани рубрики „Един работен ден на...“, „Ако (не) бях инженер“, „Един HR попитал един инженер...“, както и полезна информация за различни възможности за обучение, събития и съвети водещи HR специалисти.

Ще имаме възможност и да се допитваме до специалистите по различни любопитни въпроси, които ни вълнуват, чрез специалното място за анкета, което сме предвидили в бюлетина. При отговор, резултатите ще излизат мигновено.

Ако и Вие искате да получавате новите ни бюлетини, каним Ви да се регистрирате безплатно:

Абонирайте се за Индустриален бюлетин ТУК!

Абонирайте се за Архитектурно-строителен бюлетин ТУК!

Абонирайте се за новият ни Бюлетин с обяви ТУК!

Вече работим и по обновяване на другите ни платформи! Очаквайте още новости от нас скоро!

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, freepik.com

Тагове: HR, архитектура, индустрия, строителство