Мариана Пичурова от Либхер-Хаусгерете Марица: „Доверието е ключът към стимулираща работна среда“

13.08.2019 г.3 мин.

In Macedonian  In Serbian

 

За всяка развиваща се компания служителите са нейният най-ценен капитал. Осигуряването на благоприятни условия за работа е един от ключовите елементи на добрата корпоративна култура. Какво обаче е необходимо, за да може един работодател да изгради доверие у своите служители и те да бъдат удовлетворени от работата си? Каква е успешната формула на Либхер-Хаусгерете Марица за формиране на оптимална работна среда ни разказа г-жа Мариана Пичурова, ръководител Смяна в компанията.


 

„Откакто се присъединих към компанията през 2008 г., бях впечатлена от добрата организация и структурата на групата. За мен Liebherr е отговорен и ангажиран работодател. Мениджърите в производството се вслушват в служителите и нашите предложения се вземат предвид, благодарение на което организацията непрекъснато се усъвършенства“, сподели пред Инженер.bg Мариана Пичурова. „В мен бе гласувано огромно доверие и аз наистина оценявам това“, допълни още тя.

 

Мариана Пичурова стартира своя професионален път в Либхер-Хаусгерете Марица като производствен служител. Тя споделя, че именно доверието, което компанията гласува на своите служители, както и подкрепата и сигурността, която те получават, имат благоприятно влияние върху тяхната работа. Мариана високо оценява и откритите взаимоотношения между служителите и ръководството, с които се отличава организационната култура в Либхер-Хаусгерете Марица. Връщайки се назад във времето, тя си спомня, че именно подкрепящият и спокоен микроклимат в компанията ѝ помага в преодоляването на предизвикателствата, които среща по време на своите професионални задължения.


 

Либхер-Хаусгерете Марица е част от международния концерн Liebherr. Фирмата принадлежи към направлението за бяла техника, като през годините продуктите ѝ са отличавани с многобройни престижни международни награди. Към момента екипът на пловдивското предприятие надхвърля 1900 човека, а добрите примери за успешен професионален път, като този на Мариана, са много. От създаването си през 2000 г. Либхер-Хаусгерете Марица инвестира над 220 млн. лв. в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширения, в развитие и повишаване на квалификацията на персонала.


Повече информация за Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Liebherr, Либхер-Хаусгерете Марица


Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/