Данфос, отдел Производство, отбеляза Баба Марта и поздрави екипа си с нестандартна „човешка“ мартеничка

07.03.2023 г.5 мин.

Станете част от екипа на Данфос, отдел Производство, и работете в сплотен екип с висока експертиза!

Съвременният човек прекарва значителна част от времето си на работното място. По тази причина от все по-голямо значение е всеки работодател да създаде благоприятна работна среда, в която служителите да се чувстват вдъхновени и оценени, а празниците често се оказват повод да се сближим и заедно да изживеем позитивни моменти. Точно това мотивира българският производствен отдел на Danfoss, глобален разработчик и производител на продукти и цялостни системни решения за отопление, вентилация и климатизация, по нетрадиционен начин да отбележи хубавия български празник Баба Марта. Повече за събитието пред Инженер.bg разказаха специалистите от Данфос, отдел Производство.

Началото на месец март в България се отбелязва с прекрасния празник Баба Марта. Той е любим за малки и големи и символично поставя началото на пролетта и прераждането на природата. По традиция, на този ден всеки се окичва с мартеници от бяла и червена прежда, а също и с усмивка и надежда за ново и по-добро начало. Тази година Данфос, отдел Производство, реши да отбележи празника по нетрадиционен начин и вместо да закичи служителите си с мартенички, ги поздрави с истинска „човешка“ мартеница.

„Да сте бели и червени, весели засмени! Пожелаваме здраве за Вас и всички обичани от Вас хора. И нека е пролет в сърцата Ви!“, пожелаха помежду си и на своите колеги, служителите от производствения отдел на Данфос.

„В Данфос обичаме да отбелязваме всички празници, а позитивната работна атмосфера е нещо, към което винаги се стремим. Разбираме, че високата продуктивност трябва да върви ръка за ръка с добро отношение и грижата за служителите, а инициативите, които ни карат да се чувстваме като част от общността, осигуряват емоционално благополучие на работното място“, коментираха от компанията.

Производственият отдел на Данфос у нас отвори врати през 2000 г. Той развива дейността си основно в сегмента Climate Solutions (Климатични решения), произвеждайки продукти за жилищно отопление, главно вентили и термостати. Решенията на компанията намират приложение в различни отрасли на индустрията, а дружеството непрекъснато се стреми да отговаря на нуждите на своите клиенти и партньори чрез съвременни нови продукти.

Данфос, отдел Производство, има стремеж да разширява обемите на производствените си линии, на крайните изделия и не на последно място – на своя персонал. Към момента в компанията са заети над 200 служители, които прилагат своята висока експертиза в ежедневните задачи, водени от общите ценности на компанията. За своя екип дружеството осигурява динамична работна среда, изпълнена с вълнуващи предизвикателства и непрекъснати подобрения. Всеки от служителите в производствения отдел на Данфос може да се възползва от множеството възможности за развитие, чрез които да надгради своите професионални и личностни умения.

Вратите на Данфос, отдел Производство, са широко отворени за бъдещите технически специалисти, които мечтаят да се развиват в глобална компания и да черпят от опита на експерти в бранша. За младите техници и инженери, компанията предлага разнообразни стажантски програми, които ще им помогнат да изградят необходимите компетенции за блестящ старт на тяхната кариера.

Ако проявявате интерес към дейността на Данфос, отдел Производство, и сте мотивирани да станете част от сплотения екип на компанията, не пропускайте да следите свободните работни места, които предлага, като посетите нейния микросайт в Инженерингова борса на Борса.bg.

Източник на снимковия материал: Данфос, отдел Производство, canva.com

Тагове: Danfoss, HR, кариера, производство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Данфос ЕООД, отдел Производство
https://www.danfoss.com/bg-bg/