Вило България: Какво представлява сервизната услуга WiloCare и кои са най-новите инвестиции на Wilo Group в САЩ и Китай

25.11.2020 г.3 мин.

Цялостен сервизен пакет от услуги предлага лидерът в помпеното оборудване Wilo на всички свои клиенти. „WiloCare е начинът да се погрижим за оптималната енергийна ефективност на Вашата помпена инсталация, както и за безпроблемната ѝ експлоатация”, обявиха за Инженер.bg от Вило България, българското дъщерно дружество на немския производител.

WiloCare функционира чрез защитен Интернет портал. Благодарение на инсталирана комуникационна кутия, интелигентните сензори позволяват на помпената системата да изпраща директно съобщение до техник в случай на нередности по време на експлоатация. „Въз основа на данните, предоставяни от помпите, ние се грижим за оптимална енергийно ефективна експлоатация, получаваме евентуални сигнали за повреди, отстраняваме повреди и оптимизираме наличното оборудване“, поясниха от Вило България.

WiloCare може да се използва както за нови инсталации, така и за по-стари съществуващи помпи. Чрез ежемесечна фиксирана цена Вашите експлоатационни разходи могат да се изчислят, а в зависимост от договора (Basic, Comfort, Premium) се покриват почти всички възможни рискове.

По покана на NRW.Invest и Business Metropole Ruhr, редица висши представители от германски и китайски компании се събраха за онлайн събитието „Бизнес иновационна платформа Китай“. Йенс Далендорфер, старши вицепрезидент „Продажби“ за развиващите се пазари на Wilo Group, взе участие в панелна дискусия като част от това събитие. „В бъдеще Китай ще играе още по-важна роля за Wilo Group. Ето защо инвестираме в нов производствен обект в страната и създаваме втория глобален щаб на Wilo Group“, заяви той.

Ето и пълният списък на сервизните услуги, включени в пакет Premium:

  • Комуникационна електроника;
  • Месечен отчет за състоянието;
  • Фиксирана месечна цена;
  • 24-часов безплатен номер за спешни повиквания;
  • Дребни ремонти, включени във фиксираната месечна цена;
  • Пълнене с азот на всички разширителни мембранни съдове, принадлежащи към помпата/системата;
  • Отпадане на разходите за заплати и пътуване между интервалите за техническа поддръжка (по време на нормалното работно време на сервиза);
  • Консумативи, включени във фиксираната месечна цена;
  • Поддържане в изправно положение на помпата/системата;
  • Включени e цената на износващите се части.

Wilo Group направи сериозни инвестиции и в САЩ с придобиването на две нови дружества – Weil & Scot и American-Marsh Pumps, с което разшири производствените си мощности и укрепи позициите си в пазарни сегменти като строителните и търговските услуги, както и партньорствата си с OEM.

Източник на снимковия материал: Вило България, Wilo

Тагове: Wilo, ВиК, Вило България, ОВК, помпено оборудване, сервиз

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Вило България ЕООД
http://www.wilo.bg/