Климатизация на апартамент? Вижте оптималната комбинация от продукти на Samsung за комфортен и спокоен дом

16.12.2020 г.3 мин.

Да намерим уединение и уют в големия град, особено ако живеем в апартамент, заобиколени постоянно от нестихващ живот, е не просто трудно, а понякога невъзможно. Ето защо комфортът у дома е повече от важен. А как да го постигнем, без да пренебрегваме нито оптималния микроклимат, нито енергийната ефективност, за Инженер.bg разкриха от българския офис на Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), дружеството на Samsung, специализирано в климатичната техника.

„Вашият апартамент трябва да бъде спокоен и отпускащ, независимо дали си почивате, дали се забавлявате или пък прекарвате време със семейството си. Решенията на Samsung предоставят постоянен и безшумен комфорт без течение, а интелигентните настройки намаляват въздействието върху околната среда чрез оптимизиране на енергийната ефективност”, посочиха от SEACE.

Ето и оптималните предложения за климатизиране на апартамент от Samsung:

1. Хидро модул (EHS): Хидро модулите на Samsung използват термопомпена технология „въздух към вода“, за да осигурят климатизация и битова гореща вода за Вашия дом при ниска производствена стойност;

2. Вътрешни тела с технологията Wind-free: Чрез хиляди микроотвори, климатичните тела разпръскват въздуха равномерно из цялото помещение, без да създават неприятно течение и силни струи. Въздухът се разпространява лежерно, като създава среда на „неподвижен въздух“, която осигурява пълен комфорт и през деня, и през нощта.

„Новото поколение вътрешни климатични тела на Samsung са оборудвани с филтър за тройна грижа. Трите му слоя съдържат филтърен материал с висока плътност, който улавя големи частици прах, влакна и животински косми в дома, като има и покритие от зеолит, който улавя финия прах и спомага за ограничаване на вирусите, бактериите и алергените”, допълниха от SEACE;

3. Комплект Wi-Fi: Позволява да управлявате цялата климатична система на апартамента си, като използвате приложение на телефон или таблет. Интелигентната връзка Ви дава възможност да включвате и изключвате своя EHS модул по всяко време и навсякъде с помощта на SmartThings App. Със сензорния контролер можете да управлявате режима и настройките, да планирате график за стартиране/спиране, да наблюдавате потреблението на енергия, да регулирате настройките за лятно часово време и да идентифицирате грешки.

Източник на снимковия материал: SEACE

Тагове: Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), БГВ, ОВК, термопомпи, умен дом

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE)
http://www.samsung.com/bg/business/business-products/system-air-conditioner