Бойлерите SimpatEco на TESY – европейска техническа иновация „Made in Bulgaria”

22.01.2020 г.5 мин.

 

От създаването си досега българската компания Теси, доказан европейски производител на електрически бойлери и отоплителни уреди, работи за повишаване стандартите в този индустриален отрасъл. Тя е разпознаваем глобален лидер в иновациите и създател на съвременни решения за топлина и комфорт. „През последното десетилетие ние внедрихме широка гама от продукти и патентовани технологични решения, които са в пълно съответствие със съвременните изисквания за енергийна ефективност и екологичност. Една от най-новите ни разработки са електрическите бойлери SimpatEco, които са проектирани в съответствие с най-високите европейски стандарти за безопасност и изисквания за качество“, съобщиха за Инженер.bg от офиса на Теси.


Новата гама вертикални електрически бойлери с минималистичен дизайн SimpatEco е създадена, за да отговори на основните нужди от топла вода за всяко домакинство. Тя включва модели с обем 80 l и 100 l със стандартен диаметър, както и 50 l и 80 l в изпълнение SimpatEco Slim.


В бойлерите от серията SimpatEco са използвани различни иновативни разработки на TESY


Изолация Insutech: „Това е прецизна технология за равномерно разпределение на полиуретанова изолация с висока плътност, базирана на безвредна за околната среда PU формула без CFC и HCFC. Тя включва и уникално решение за премахване на термомоста между водосъдържателя и планката за стенен монтаж, осигуряващо до 16% по-ниски енергийни загуби“, поясниха от фирма Теси. В резултат, горещата вода се съхранява с желаната температура по-дълго време до момента на нейното използване.


Piston ефект: Патентованата конструкция на струйника за входяща вода създава т.нар. Piston Effect, осигуряващ до 15% повече топла вода.


BiLight функция: Уникалният ключ BiLight визуализира промяната в режима на работа чрез смяна на цвета на светлинния индикатор - червен за „режим загряване” или син за „готов за употреба”.

 

Заводите на TESY се намират в градовете Шумен и Смядово, чрез които компанията се развива в посока увеличаване на производствения капацитет и реализацията на нови продуктови линии. За целта тя не спира да инвестира в своя екип от висококвалифицирани служители и да обявява свободни работни позиции, сред които машинни оператори, електротехници, техници КИП и А и др.

 

Ако и вие сте специалист в областта на инженерните технологии, търсещ възможност за професионално развитие в утвърдена европейска компания, то проверете какви са актуалните възможности за работа в TESY.

 

 

 

Стъклокерамично покритие Crystal Tech: „Crystal Tech e новото емайлно покритие на водосъдържателите на всички бойлери TESY. Покритието е и с по-високо количество титан, което допълнително гарантира здравината му. „Crystal Tech притежава по-добър гланц, с който се постига по-висока устойчивост на износване, независимо от характера на водата. По този начин се осигурява надеждна защита от корозия и безпроблемна експлоатация на бойлера“, допълниха от фирма Теси.

 


Бойлерите SimpatEco са с меден нагревател и тръба за топлата вода от неръждаема стомана, устойчива на високата температурата и налягането във водосъдържателя. Те могат да работят в режим против замръзване, а позицията „Еко“ на терморегулатора оптимизира разходите, като осигурява продължителна и ефективна експлоатация. Стандартното изпълнение на бойлерите е с диаметър 44 cm, а моделите от серията SimpatEco Slim са подходящи за монтаж в тесни пространства със своя диаметър от 38 cm.

 

Повече информация за Теси ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материалТеси

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Теси ООД
https://tesy.bg/