Мечтали сте си за Siemens CAD/CAM работно място? В момента SpaceCAD го предоставя при специални ценови условия

22.10.2020 г.3 мин.

Solid Edge е портфолио от достъпни, лесни за внедряване, поддръжка и използване софтуерни инструменти, които подобряват всички аспекти от процеса по разработване на даден продукт – дизайн, симулация, производство, техническа документация, управление на данни и сътрудничество в облака. „Щастливи сме да Ви съобщим че CAD/CAM работно място с годишно обновяване, включващо Solid Edge Foundation, Solid Edge CAM 2.5-оси и генератор на постпроцесори вече се предлага при промоционални ценови условия“, споделиха за Инженер.bg от SpaceCAD, утвърдена българска компания, която е официален партньор и представител на продуктите и услугите на Siemens Digital Industries за България.

 

Със софтуера на Siemens в една интуитивна среда Вие получавате Solid Edge 3D CAD, за да ускорите дизайна и производството на продукти, да правите бързи ревизии и да подобрите повторното използване на Вашите проектни данни. Освен това, автоматично генерирате 2D документация и BOM спецификация, управлявате големи асемблирани модели и правите бърза редакция на импортирана 3D геометрия от всеки CAD инструмент. 

„Разполагате със специализиран инструментариум за листов материал, рамкови конструкции и заварки, а от своя страна Solid Edge CAM Ви дава възможност за създаване на технологична документация за производството, за генериране и редакция на пътя на инструмента, 2.5 оси, фрезови обработки, библиотека с над 300 готови постпроцесора, Post Builder за създаване и редактиране на постпроцесори за Вашите машини и многоосно позициониране към всяка валидна обработваща координатна система“, обясниха от СпейсКАД. 

Само сега от фирма СпейсКАД предоставят Siemens CAD/CAM работно място с годишно обновяване на промоционални ценови условия. 

„Побързайте да се възползвате от всички споменати предимства на софтуера на Siemens. Не губете ценно време и се свържете с нас на тел: 02/90 33 999 или на e-mail: spacecad@david.bg. Убедете се сами в ползите и уникалната добавена стойност, които ще получите“, обърнаха се към всички технически експерти от SpaceCAD. 

Повече информация за промоционалното предложение вижте в Промо.bg 

Източник на снимковия материал: SpaceCAD

Тагове: CAD/CAM софтуер, Siemens Digital Industries Software, SpaceCAD, проектиране