Време Ви е за ново професионално начало? Запознайте се с водещите технически позиции на Top Skills Recruitment

08.09.2021 г.6 мин.

Търсите новото си професионално начинание в сферата на техническите науки и искате да направите най-добрия избор? Доверете се на консултантите от утвърдената компания за подбор на персонал Top Skills Recruitment. В месечния обзор заедно с тях представяме актуални позиции за работа от водещи организации от България и чужбина. Вижте повече!

Инженер – изготвяне и дизайн на армировъчни планове & инженер – изготвяне на калкулации за жилищни сгради – София

Голяма международна компания търси да назначи инженерни специалисти с предходен опит, подходящо образование и минимално ниво на владеене на английски език B2.

Фирмата от своя страна предлага възможност за работа и развитие в интернационален екип, следващ международните стандарти в жилищното строителство, атрактивно възнаграждение и въвеждащо обучение.

Инженер Автоматизация – Пловдив

Участва в проектирането и програмирането на нови машини и разширения. Отговаря за поддръжката на съоръженията в производството, взема участие и в монтажа и пускането в експлоатация на нови машини. Задачите на инженера включват още осъществяване на диагностика и отстраняване на повреди и аварии на машините.

За позицията се изисква висше техническо образование, компютърна грамотност и опит в програмиране на PC, с предимство на C/C++ или Assembler. Опитът със софтуер за автоматизация – SIMATIC STEP 7 (TIA Portal) или Siemens НМІ, както и конфигурирането на мрежи е предимство.

Работодателят предоставя атрактивно възнаграждение с бонуси, работа и развитие в международен екип. Социалните придобивки включват ваучери за храна, допълнителна здравна осигуровка и служебен транспорт.

Инженер Техническа поддръжка (Technical Support Engineer) – София

Задълженията на специалиста по техническа поддръжка са свързани с предоставяне на помощ при отстраняване на неизправности и диагностика. Той също така актуализира базата данни, използвана от други представители на техническата поддръжка, с нова информация за отстраняване на неизправности, открита при разрешаването на клиентски обаждания.

Изискванията включват:

  • Опит в техническата или клиентската поддръжка;

  • Свободно владеене на холандски, немски, френски, полски, италиански, испански или португалски език;

  • Познания по английски език – напреднало ниво;

  • Образование или опит в сферата на електротехниката и механиката се считат за предимство.

Компанията осигурява отлично възнаграждение и социални придобивки. Работното време може да бъде стандартно или гъвкаво в офис на комуникативна локация.

Конструктор – Пловдив

Лидер в производството на електроуреди ще присъедини към екипа си специалист, отговорен за изготвянето на задачи в рамките на проекти и/или отделни конструкции. „Той ще конструира детайли за готови продукти, ще създава конструкторска документация (чертежи, спецификации и т.н.) и заедно с екипа ще обсъжда и съгласува изработените конструкторски решения. Задачите на конструктора са свързани с проверка на качеството на изработените проекти, изчислителна документация и конструирани детайли и възли“, коментираха от Top Skills Recruitment.

От страната на работодателя специалистите ще получат:

  • Атрактивно възнаграждение спрямо опита и бонуси;
  • Възможност за работа и развитие в международен екип;
  • Стандартна работна седмица;
  • Ваучери за храна;
  • Допълнителна здравна осигуровка;
  • Служебен транспорт.

Кандидатите следва да имат висше техническо образование и минимално ниво B2 на владеене на английски или немски език – писмено и говоримо. От тях се изисква да притежават компютърна грамотност, да могат да работят с техническа документация, а също и да имат познания и опит с CAD системи.

Машинен оператор за производство на пластмасови изделия и опаковане – Пловдив

Позицията е обявена от компания с дългогодишен опит на пазара у нас. Задълженията са свързани с работа на роботизирана машина за производство и проследяване на качеството и пакетиране. Наред с това операторът въвежда техническите характеристики за изделията, осъществява настройката и поддръжката на машината.

Компанията предоставя възможности за професионално обучение и социални придобивки. Локацията на работното място е удобна, а дейността предполага работата на смени.

С предимство ще бъдат кандидатите с опит на подобна длъжност.

Строителни работници – Нидерландия

Позициите са насочени към специалисти с разнообразен профил, сред които монтьор на автомобилни каросерии, служител за метални конструкции, заварчик, автомонтьор, камионен механик, шлосер, електротехник и др.

„Предвидено е нетно седмично възнаграждение в размер на 500 евро, осигуровки и отпуск спрямо местното законодателство. Седмичната заетост е в рамките на 40 h. Работодателят обезпечава квартирата и самолетния билет на служителите. Кандидатите за обявените позиции е необходимо да имат предишен опит в сферата на строителството, подходящо образование и да владеят чужди езици“, допълниха от HR компанията.

Източник на снимковия материал: freepik.com

Тагове: HR, Top Skills Recruitment, кариера, машиностроене

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Топ Скилс Рекрутмънт ООД / Top Skills Recruitment Ltd.
https://www.topskills-bg.com/