Мултиинженеринг проектира и изработва нестандартно оборудване, машини, съоръжения и машинни елементи за ХВП

13.05.2021 г.2 мин.

Дългогодишното присъствие на Мултиинженеринг на българския пазар утвърждава компанията като лидер в детайлното и качествено проектиране и изграждане на нестандартно оборудване, машини, съоръжения и машинни елементи с цел оптимизиране на производствените процеси в различни предприятия от хранително-вкусовата промишленост. „Екипът ни има опит в производството на индивидуални инженерни решения. Конструираме и изработваме детайли, конструкции и машини според изискванията на клиента за водещи български и международни компании“, споделиха за Инженер.bg от Мултиинженеринг.

Компанията работи в областта на машиностроенето от 2002 г. Стартира дейността си с конструиране и изработка на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от стомана и неръждаема стомана. 

„Постепенно разширихме обхвата на производството си с конструиране и изработване на специализирани машини и детайли като наш приоритет са системи, предназначени в много голяма степен за хранително-вкусовата промишленост. Предлагаме също така поддръжка и сервиз на нестандартно оборудване“, разказаха от Мултиинженринг.

Мултиинженеринг е добре позната фирма в бранша. „Техническата ни база съответства на най-високите съвременни изисквания. Екипите ни от високо квалифицирани инженери и техници разполагат с всички необходими уреди и инструменти за монтаж, настройка и ремонт на поддържаните от компанията съоръжения. Гарантираме и незабавна намеса при възникнал проблем, благодарение на добре обучените ни специалисти, готови да реагират денонощно“, коментираха от Мултиинженеринг. 

„Цената на успеха ни е нашата неуморна работа и желанието ни да създадем собствено ноу-хау и доверие на страна на клиентите. Качества като професионализъм, коректност, прецизност, лоялност ни правят предпочитан партньор за много производствени компании“, допълниха още от Мултиинженеринг. 

Източник на снимковия материал: Мултиинженеринг

Тагове: машиностроене, Мултиинженеринг, хранително-вкусова промишленост

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЕТ Мултиинженеринг
http://multiengineering-bg.com/