Мултиинженеринг предлага и влага алуминиеви профили и крепежни елементи на немската компания Paletti Profilsysteme в своите проекти

09.06.2021 г.4 мин.

Основната дейност на фирма Мултиинженеринг включва проектиране, изработване, доставка, монтаж и поддръжка на различни видове транспортьори, транспортни системи, специализирани машини и детайли, както и нестандартно технологично оборудване. Компанията предлага и заваряване на метални транспортни ленти, включително от неръждаема стомана, с или без гумен ремък. „За да извършваме качествено своята дейност, се нуждаем от наистина добри материали. От 2011 г. сме официален представител на немската фирма Paletti Profilsysteme за конструктивни алуминиеви профили и крепежни елементи, които предлагаме и използваме в голяма част от нашите проекти“, информираха за Инженер.bg от утвърдената българска производствена и търговска компания Мултиинженеринг.

Алуминиевите профили на фирма Paletti Profilsysteme, Германия, се характеризират с постоянно високо качество на изработка и голямо разнообразие от видове и модели. Te ca стандартни компоненти, предназначени за изграждане на машини, транспортни системи, ролганги, предпазни ограждения, работни места, линейни модули със и без задвижване, обзавеждане на работни помещения и мн.др. 

Компанията предлага над 50 вида свързващи елементи за изграждане на твърди или ставни връзки, за различни по големина и вид натоварвания с възможност за избор на ъгъл на свързване. „Асортиментът на Paletti Profilsysteme включва още алуминиеви профили и приспособления за изграждане на затворени помещения в цехове, които са лесни за монтаж и демонтаж; готови модули с мрежа за предпазни ограждения с различна височина и широчина, отговарящи на европейските норми за безопасни условия на труд, както и елементи за хоризонтално и вертикално плъзгащи се врати, панти, ключалки и др“, добавиха от Мултиинженеринг.

„На разположение сме да отговорим на всяко ваше запитване за алуминиеви профили на Paletti Profilsysteme професионално и в кратки срокове. Можете да разчитате на нашите специалисти, които ще ви консултират кое е оптималното решение за вашите производствени нужди. Не се колебайте да ни се обадите на 0898 523 739, 0884 924 272 и 02/875 21 09, както и да ни пишете на multiengineering@gmail.com и office@multiengineering-bg.com“, заявиха от българката компания. 

Българската компания разполага с две собствени производствени бази, оборудвани с всичко необходимо за дейността ѝ, като може да осигури кратки срокове за изработка и качествени разработки, отличаващи се с висока прецизност и съответстващи и на най-строгите нормативни и стандартизационни изисквания в съответната област на приложение.

„Приоритет на Мултиинженеринг е удовлетворяване на високите и постоянно променящи се изисквания на нашите клиенти и партньори. През годините успяхме да се наложим като лидер в областта на машиностроенето, да постигнем постоянно високо качеството на предлаганите инженерингови услуги и успешно си сътрудничми с водещи чуждестранни партньори. Доказателство за това е нарастващият брой наши доволни клиенти както в България, така и в чужбина“, заявиха още от компанията. 

Източник на снимковия материал: Мултиинженеринг

Тагове: машиностроене, металообработваща промишленост, Мултиинженеринг

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЕТ Мултиинженеринг
http://multiengineering-bg.com/