ММ Механикс: „Търсиш кариерна изява в металообработката – присъедини се към нас“

14.06.2018 г.4 мин.


ММ Механикс е доказан български производител, притежаващ дългогодишни традиции и опит в сферата на механичната обработка на детайли. Дружеството е част от производствения комплекс в с. Драгор, обл. Пазарджик, създаден през 1971 г. като база за производство на информационни носители и години наред е бил единствен производител на магнитни пакети и дискети в Източна Европа. От средата на 90-те години заводът се преструктурира в частни дружества с промяна на производствената насоченост, а ММ Механикс се утвърди като водещо предприятие в инструменталното, механичното и пресовото производство.


Компанията предлага цялостно изпълнение на проекти, включително: 

 - Изработка на инструментална екипировка за леене под налягане, щамповане, шприцване на пластмаса;
 - Леене на алуминий под налягане;
 - Щамповане, изтегляне и коване;
 - Механична обработка с CNC фрези,стругове и специализирани машини;
 - Всички видове галванични покрития;
 - Термообработка;
 - Прахово боядисване;
 - Обработка на алуминиеви профили;
 - Монтаж.

 


Българската фирма изповядва философията в подкрепа и запазване на производствения комплекс край Пазарджик, обединявайки дейностите и на другите частни производствени дружества в него, чрез дялово и управленско участие в тях – ММ Галваникс ООД, ММ Инструментс ООД и ММ Аутомотив ООД.


„Нашата цел е да предложим на индустриалните клиенти цялостни решения за производство на детайли, които пестят време, управленски усилия, разходи за контроли, гарантират качество на продукцията и сигурност на доставките“, коментираха за Инженер.bg от компанията.ММ Механикс разполага с модерна, добре оборудвана леярна за леене на алуминий под високо налягане, както и с едно от най-добрите звена за механична обработка на детайли, благодарение на предприетите през последните години мащабни инвестиции. Основен фокус от дейността на дружеството е контролът на качеството, поради което постоянно инвестира във високотехнологични измервателни машини. „Особено внимание е отделено и на производството на инструментална екипировка – пресформи, шприцформи и щанци – като основата на производството на даден детайл“, споделиха още от фирмата.Клиенти на предприятието са водещи европейски и американски компании от различни браншове – сервизно оборудване, автоматични системи, осветителни тела, мебели и др.


Екипът на ММ Механикс е съставен от висококвалифицирани специалисти с многогодишен опит в производството на възли, детайли и крайни изделия за индустрията.Във връзка с разрастването на бизнеса на групата компанията не спира да търси нови попълнения, които да присъедини към екипа си, със силна мотивация и амбиция за развитие. Ако и ти си от хората, които мечтаят да проправят своя кариерен път в производството на детайли, да дадат изява на способностите и уменията си и да се докажат и развиват в една високотехнологична среда, можеш да следиш информация за всички свободни работни позиции на фирмата в „Инженерна борса“ на Борса.bg!


Повече информация за ММ Механикс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: ММ Механикс

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ММ Механикс ООД
http://www.mechanics-group.bg