Либхер-Хаусгерете Марица – 20 години лидерство като работодател и технологичен новатор

05.02.2020 г.4 мин.

     

 

За водещия производител на хладилна техника Либхер-Хаусгерете Марица 2020 г. ще премине под знака на юбилейните чествания, защото тази година компанията отбелязва своята 20-годишнина. За този период дружеството съумя да постигне успех в двата ценни ракурса за всяка производствена фирма – да се утвърди във висококонкурентната и ежедневно изменяща се технологична среда и същевременно с това да спечели високо признание в качеството си на работодател. Как се постига устойчивост и балансиран успех, коментираха пред Инженер.bg от екипа на Либхер-Хаусгерете Марица.


 

Като част от глобалната технологична група Liebherr, българското дружество осъществява последователна стратегия, ориентирана към прогрес, поддържане на високи стандарти във всеки производствен етап и следване на съвременните тенденции за дизайн и функционалност. Всички тези фактори са превърнали организацията в разпознаваем бранд и еталон за качество в хладилната техника. А това е естествена предпоставка за големите възможности, които инженерните и среднотехническите специалисти могат да открият в компанията.


 

Чрез непрекъснати инвестиции в осъвременяването и разширяването на производствената и логистичната база създаваме благоприятни условия за нашите служители. Те имат възможност да работят в сътрудничество с колегите ни от чужбина, като част от стартиралия процес на преструктуриране, изразяващ се в глобализация и стандартизация на процесите в предприятията на Liebherr в Австрия, Германия, Малайзия, България и Индия“, разясниха от българското дружество.

 

Вие сте отговорни и лоялни, имате добри професионални умения, проявявате иновативност и харесвате динамиката... Ако припознавате себе си в тези качества и умения, то Либхер-Хаусгерете Марица е подходящото място за Вашето кариерно развитие. Вижте актуалните свободни позиции и не пропускайте да се информирате за стажантската и стипендиантската програма на дружеството.

 

От Либхер-Хаусгерете Марица насочват фокуса си и към развитието на младите хора, които са една от най-ценните инвестиции на компанията.


 

За студентите от 2-ри, 3-ти или 4-ти курс бакалавърска степен или магистратура провеждаме стажантски програми на трудов договор в производствените и административните звена на организацията. Ако по време на следването си в редовна форма на обучение успехът ви е не по-нисък от „Много добър“, то можете да кандидатствате за стипендиантската ни програма, в която освен ежемесечна стипендия, ще ви осигурим обучение по немски език, както и договор за поне 3-годишен период“, коментираха от Либхер-Хаусгерете Марица.

 

Повече информация за Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Либхер-Хаусгерете Марица, Liebherr

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/