Електрокар нископовдигач KH.BS от ВЕНИ и Ко — складовa машина за работа в силно ограничените пространства на камионите

25.03.2021 г.3 мин.

Ръчноводимите електрокари нископовдигачи от серията складови машини KH.BS, които фирма ВЕНИ и Ко предлага, играят съществена роля при изпълнението на товаро-разтоварни и транспортни дейности, където други складови машини са нискоефективни или неприложими. Възможната товароподемност от 1600 и 2000 kg улеснява избора на нужната техника с оглед спецификата на конкретното приложение. „Рентабилните ръчноводими електрокари нископовдигачи KH.BS са подходящи за лек и среден режим на работа, при товаро-разтоварни и транспортни дейности на къси и средни транспортни разстояния до 100 m“, коментираха от ВЕНИ и Ко за Инженер.bg.

Електрокарите се характеризират с компактни размери, солидно нископрофилно шаси, твърдо окачване на задвижващото мотор колело и разполагат с две странично разположени подпружинни опори. Те са предпочитани складови машини за работа в силно ограничените пространства на камионите при товаро-разтоварни дейности на рампа, а също така и за ефективно преместване на палетизирани товари.

За лесното управление допринасят ергономично разположените върху командната глава средства за контрол, докато накланящата се по време на работа ръкохватка позиционира оператора на безопасно от шасито на машината разстояние. Стандартно активираната опция Creep Speed допълнително позволява на оператора безопасно и без допълнителни усилия да маневрира, дори и в силно ограничени пространства.

„Съвременната CAN Bus електроника и високоефективната необслужваема трансмисия с модерен AC тягов двигател гарантират плавна и надеждна работа с високи скорости и ускорения, включително изкачване на наклони и преодоляване на товарни рампи. Също така дават възможност за обратно зареждане на батерията в режим на регенеративно спиране за удължаване на пробега с едно зареждане, обясниха от ВЕНИ и Ко.

„В допълнение, стандартно вградените батерии с капацитет до 110 Ah (с възможност за опционално оборудване до 160 Ah) и високочестотното автоматично зарядно устройство осигуряват отлична автономност в рамките на дефинирания режим на работа“, допълниха още от доказаната българска производствена компания. 

Източник на снимковия материал: ВЕНИ и Ко, pixabay.com

Тагове: ВЕНИ и Ко, логистика, машиностроене, складови системи

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВЕНИ и Ко ООД
www.veni-bg.com