Водещата машиностроителната компания РАИС представи изцяло обновен уебсайт с още повече функционалности

29.04.2021 г.3 мин.

Повече от 25 години фирма РАИС изгражда името си на водещ на Балканите и в Европа производител на CNC машини, инструменти и оборудване за различни сектори от индустрията. Паралелно с развитието на портфолиото си, екипът на компанията непрекъснато инвестира и в дигиталното си присъствие. „В тази връзка решихме да обновим и модернизираме нашия уебсайт, като изградим лесен за използване потребителски интерфейс и подобрим функционалността му“, споделиха от фирмата за читателите на Инженер.bg.

В новия уеб портал на РАИС ще намерите интуитивно обособени категории на предлаганите от фирмата продукти и услуги. В това число са включени различни видове фрезови и стругови машини с ЦПУ, триосни центри, петосни центри, хоризонтални обработващи центри, едношпинделни и двушпинделни стругове и др.

С оптимизацията и автоматизацията на работните процеси в съвременното производство се появява въпросът как с минимална инвестиция на средства, време и оборудване да се произвеждат различни по форма и сложност детайли. Отговорът е в използването на така наречените машини хибриди, които могат да добавят и отнемат материал. С такава машина от скоро разполага фирма РАИС, а ние от Инженер.bg съвсем скоро ще Ви разкажем за нея. Очаквайте!

„РАИС предлага на своите клиенти не просто машини и оборудване, а цялостни решения. Те получават напълно персонализирана машина, базирана на техните нужди и според тяхното задание. Ние предоставяме комплексни решения чрез разчети за производствено време, инструментална екипировка, пуск, обучение и следпродажбен сервиз на всички видове CNC металорежещи машини и новият ни уебсайт е мястото, откъдето можете да се запознаете с всичко това“, коментираха от компанията.

В обновения уебсайт на РАИС потребителите могат лесно да открият информация за произвежданите машини и детайли, за сервизните услуги и гаранционните дейности, които извършва фирмата, да се свържат с представител или директно да изпратят запитване през платформата. 

„Една от най интересните секции, които обособихме в нашето собствено виртуално пространство, е селекцията с видео материали, които представят нагледно работата и ефективността на нашите машини“, добавиха в заключение от РАИС. 

Новият уебсайт на РАИС можете да посетите и разгледате на адрес: http://www.raisbg.com/ 

Източник на снимковия материал: РАИС

Тагове: машини с ЦПУ /CNC/, машиностроене, РАИС

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

РАИС ООД
http://www.rais-bg.com