Вентех: Надеждно дозиране на химикали на разумна цена? Италианските помпи Doseuro са вашето решение

08.08.2019 г.4 мин.


Дозирането на течни химикали е необходимо в почти всяка производствена област, както и във ВиК индустрията. При това този процес изисква прецизност и безопасност от най-високо ниво. Но как да изберем най-подходящото за нашата дейност оборудване при безкрайното разнообразие на пазара? Днес ви предлагаме едно от възможните решения, което идва от романтична Италия, но носи надеждността и качеството на доказан европейски бранд. Повече за дозиращите помпи Doseuro разказа за Инженер.bg инж. Венелин Тенев от Вентех.„Doseuro разработват моторни дозиращи помпи още от 1984 г., следвайки концепцията да влагат най-новите технологии и непрекъснато да повишават точността и надеждността на продуктите, като същевременно запазват минимални разходите за резервни части и поддръжка“, обясни инж. Тенев.


Електромагнитните диафрагмени помпи от серията SDP са част от обширната гама помпени решения на Doseuro, като попълват оптимално онази пазарна ниша, в която потребителите очакват надеждни резултати и лесна експлоатация на разумна цена. Вграденият микропроцесор и свързаната с него гъвкавост осигуряват поддръжката на няколко функции, включени в една и съща помпа. Това прави серията подходяща за широко поле от приложения – както за постоянно, така и за пропорционално дозиране, въпреки че се състои едва от няколко модела.


Ето какви са общите характеристики за всеки модел SDP:

 - Дозираща помпа, монтирана на крака;

 - Корпус от полипропилен, устойчив на корозия;

 - Твърда PTFE (тефлонова) диафрагма;

 - Степен на защита IP65;

 - Богат избор от материали за елементите, които са в досег с работния флуид: PP, PVC, S.S.316, PTFE, PVDF;

 - Стандартно захранване: 230V 50/60 Hz, като по заявка е възможно и: 24V d.c., 12V d.c., 24V a.c., 110V 50/60 Hz.


Всички дозиращи помпи SDP са оборудвани с необходимите аксесоари за подобряване на работата и точността на процеса, включително:

 - Впръскващ вентил;

 - 1.5 m смукателна тръба;

 - 1.5 m напорна тръба;

 - Филтър.


„Всеки от продуктите на Doseuro е разработен след обстойни анализи на нуждите на индустрията и конструиран, така че да гарантира дълъг и ефективен експлоатационен живот“, обобщиха от Вентех, които освен че предлагат качествено и разнообразно оборудване, изпълняват специализирани инженерингови услуги в областта на обработката на вода.

 

Повече информация за Вентех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Вентех, Doseuro, pixabay.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Вентех ЕООД
http://www.ventech.bg/