Вакуумно формовани продукти от Неон.БГ – реализирайте всяка Ваша практична и креативна идея

11.12.2020 г.3 мин.

От основаването си през 2002 г. утвърдената българска производствена, търговска и инженерингова компания Неон.БГ непрекъснато разширява своето продуктово портфолио и обхвата на услугите си. Затова спомагат дългогодишният професионален опит на екипа, както и големият набор от съвременно техническо оборудване, в което Неон.БГ последователно инвестира. Една от услугите, посредством които компанията изработва все по-разнообразни и иновативни продукти, е процесът на вакуумно формоване. Подробности по темата Инженер.bg научи от специалистите на Неон.БГ.

„В базата си разполагаме с три различни размера машини за вакуумно формоване. Този метод на формоване позволява гъвкавост при производството на богата палитра от продукти – от малки детайли, през релефни повърхности, до голямоформатни 3D обекти. С оборудването нашият екип има възможност да термоформова ABS плоскости с дебелина от 0.8 до 4 mm“, посочиха от Неон.БГ.

„Вакуумно формованите продукти намират широкоспектърно приложение в сфери като рекламната индустрия, машиностроенето, медицината. Те също така могат да бъдат отлични попълнения в интериорния дизайн или екстериора“, допълниха от компанията.

В нашата галерия можете да разгледате продукти, реализирани от екипа на Неон.БГ, посредством процеса на вакуумно формоване.

На своите клиенти Неон.БГ гарантира качествено и бързо изпълнение, като за да повиши своята конкурентоспособност и да затвърди готовността си да поеме нови предизвикателства в развтието си, българското дружество е въвело бизнес процес, обхващащ всички дейности, както и използването на процедури за управление, производство и контрол на качеството.

Затова, не се колебайте да споделите Вашите идеи за креативни и иновативни решения, а екипът на Неон.БГ ще се погрижи те да бъдат реализирани с висока прецизност и професионално отношение!

На уебстраницата на Неон.БГ бихте могли да намерите повече информация за продуктите на компанията, както и да отправите своите поръчки и запитвания към специалистите на фирмата.

 

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.

Източник на снимковия материал: Неон.БГ

Тагове: архитектура, вакуумно формоване, здравеопазване, интериорен дизайн, машиностроене, Неон.БГ

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Неон.БГ ООД
https://www.neon.bg/