Адара Инженеринг: Busch е гаранция за ефективни решения за медицински вакуум, въздух и обезболяващи газове

13.01.2021 г.3 мин.

Системите за медицински вакуум и подаване на въздух са оборудване от изключителна важност, което трябва да отговаря на най-високите стандарти за безопасност и надеждност. Повече по темата за Инженер.bg коментираха от водещата инженерингова и търговска фирма Адара Инженеринг, специализирана в предлагането на помпени решения, която е и официален партньор на немския производител Busch у нас.

„Busch предлага високоефективни решения за медицински вакуум, подаване на въздух и обезболяващи газове както за централизирани, така и за децентрализирани системи за болници, дентални клиники, лаборатории и други здравни заведения“, посочиха от Адара Инженеринг.

Медицински въздушни системи

Системите за сгъстен въздух се използват в процеса на обгрижване на пациентите и при експлоатацията на хирургически инструменти, като от хигиенни съображения е наложително да се прилага само чист и сух сгъстен въздух. „Системите за подаване на въздух на Busch са произведени и сертифицирани в отговор на всички национални и международни стандарти, като DIN EN ISO 7396-1, DIN EN 737-3 и NFPA 99C“, обясниха от българската компания.

Анестетични и други газове

Системите за обезболяване извличат анестетични газове от среди, в които се използва азотен оксид. С решенията на Busch здравните рискове за пациентите и персонала са сведени до минимум чрез намаляване на продължителното излагане на наркотични газове.

Вакуумни решения, съобразени с нуждите на клиента

Busch предлага поръчкови решения за подаване на вакуум и въздух, които отговарят на техническите, икономическите и изискванията за безопасност на всяко приложение. „Като партньор на Busch, ние предоставяме на нашите клиенти цялостни консултантски услуги, проектиране, планиране, монтаж, контрол, въвеждане в експлоатация и обслужване, необходими, за да управлявате Вашата система за подаване на вакуум или въздух“, коментираха от Адара Инженеринг.

Още в началото на пандемията, две големи вакуумни системи Busch са доставени в новопостроените за дни болници в Ухан, Китай, за да подпомогнат лечението на пациенти, заразени с коронавирус. Помпи Busch са доставени и инсталирани и в две болници в Шанхай, както и в болници в Базел, Тургау и Женева (Швейцария).

Вакуумна система на немския производител е инсталирана и в полевата болница, изградена по спешност в Мадридския изложбен център, Испания. За да реагира възможно най-бързо на ситуацията местното дружество на Busch предоставя оборудването директно от шоурума си в Испания.

Източник на снимковия материал: Busch, Адара Инженеринг

Тагове: Busch, Адара Инженеринг, здравеопазване, помпено оборудване

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Адара Инженеринг ЕООД
http://www.adara-bg.com/