B2N обяви предварителна продажба на новите индустриални 3D принтери E2CF и Pro3 на Raise3D до края на годината

23.11.2021 г.4 мин.

Raise3D е глобален доставчик на адитивни производствени решения за малки и средни предприятия и големи компании. През октомври 2021 г. производителят лансира новия си 3D принтер E2CF, който е проектиран да работи с композитни материали. Сред новите продуктови попълнения на производителя са още 3D системите Pro3 Series с двоен екструдер, които посрещат нуждите както от бързо прототипиране, така и от директно производство. „И двете разработки на Raise3D официално се предлагат за предварителна продажба от B2N както в офисите ни, така и онлайн“, съобщиха за Инженер.bg българската компания, която е официален представител и оторизиран сервиз на глобалния доставчик у нас.

Гъвкавото производство е по-достъпно отвсякога с Pro3 Series 

Базирани на серията Pro2, новите 3D принтери на Raise3D са следващо поколение 3D системи с двоен екструдер. Серията Pro3 обхваща 3D принтерите Pro3 с работен обем 300x300x300 mm и Pro3 Plus с работен обем 300x300x605 mm. „И двата модела се отличават с интуитивен интелигентен дизайн и разполагат със смарт асистент EVE, които дават основание серията Pro3 да се определи като отличен избор за професионално 3D принтиране“, категорични са от B2N. 

„Pro3 и Pro3 Plus са свързани със софтуера ideaMaker за слайсване на Raise3D, дигиталната библиотека ideaMaker Library и облачната система за управление на работния процес RaiseCloud“, добавиха българските специалисти.

Искате ли да разберете още за възможностите на серията Pro3? Предлагаме Ви да разгледате продуктовата страница на B2N, посветена на Pro3 и Pro3 Plus, където ще имате възможност подробно да се запознаете с техническите им характеристики, както и да заявите професионална консултация от експертите на B2N.

Принтирането с композитни материали с карбонови нишки с E2CF е още по-лесно 

E2CF е IDEX 3D принтер, оптимизиран за работа с филаменти, подсилени с въглеродни (карбонови) нишки. Този професионален 3D принтер е проектиран както за прототипиране, така и за директно производство. 

„Филаментите, подсилени с въглеродни нишки, се отличават с ниска плътност и отлична здравина. Също така те устойчиви са на коризия, статично електричество и висока температура. Имат широк спектър на приложения в индустрии, които се нуждаят от части с високо съотношение якост-тегло, например автомобилостроенето и самолетостроенето. E2CF е здрав, интуитивен и стабилен 3D принтер за прецизни резултати“, обясниха още от B2N.

Заинтригувахте ли се от E2CF и принтирането с композитни материали с карбонови нишки? Посетете специалната продуктова страница на B2N за професионалния 3D принтер E2CF и се запознайте с неговите уникални отличителни черти и възможности. Не пропускайте да запазите и своята индивидуална консултация с експерт на B2N. 

Източник на снимковия материал: B2N

Тагове: 3D принтиране, 3D технологии, Би Ту Ен / B2N

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

B2N Ltd. / Би Ту Ен ООД
http://b2n.bg/