Фирма СР Абразиви & Инструменти стартира 2021 г. с ново промоционално предложение – ъглошлайф Suhner UWG 10-R

06.01.2021 г.2 мин.

От фирма СР Абразиви & Инструменти съобщиха за читателите на Инженер.bg, че стартират нова промоционална кампания, даваща възможност за закупуване на ъглошлайф модел UWG 10-R на Suhner с регулируеми обороти при специални ценови условия. „Машината е швейцарско производство с отлично качество и се предлага с гаранция“, допълниха от утвърдената българска търговска фирма. Вижте офертата на компанията и се възползвайте!

„Ъглошлайфите от серия UWG 10-R 125 се характеризират с голяма производителност и малко тегло. Те са разработени специално за приложение в индустрията и занаятчийството”, коментираха от СР Абразиви & Инструменти. 

Технически характеристики на серията UWG 10-R 125: 

  • Мощност на машината – 1050 W;
  • Обороти – от 4200 до 10000;
  • Напрежение – 230 V.

Ъглошлайфът е предназначен за 125 mm дискове, а теглото му е 1.9 kg. 

СР Абразиви & Инструменти е специализирана в предлагането на електрически и пневматични инструменти, машини и консумативи. Компанията е официален представител на Suhner за България и предлага разнообразна и уникална гама от шлайф и полиращи машини, подходящи за обработка на всякакви материали.

Повече информация за промоционалнато предложение на фирма СР Абразиви & Инструменти, бихте могли да намерите в Промо.bg. 

Източник на снимковия материал: СР Абразиви & Инструменти, pixabay.com

Тагове: Suhner Group, електроинструменти, промоция, СР Абразиви & Инструменти

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

СР Абразиви & Инструменти ЕООД
http://www.srabrasive.eu/