Доказаните специалисти на ММ Механикс проектират и произвеждат инструментална екипировка

20.08.2018 г.3 мин.

ММ Механикс е утвърдено българско производствено предприятие, развиващо дейност в областта на механичната обработка на детайли. „Едно от основните направления в дейността ни е проектиране и производство на инструментална екипировка“, информираха за Инженер.bg от дружеството. „Успешното развитие на това направление и възможността да предложим изработката на всякакъв вид инструментална екипировка се обуславя от добре оборудваната ни производствена база и висококвалифицирания персонал, с които разполагаме“, допълниха от ММ Механикс.При изработката на инструментална екипировка, ММ Механикс предоставя на своите клиенти услуги, обхващащи 3D моделиране на изделия, изготвяне на конструктивна документация по 2D чертеж и 3D модел, както и изготвяне на самите изделия. „Имаме дългогодишен опит в производството на пресформи, шприцформи, щанци, щампи и бластформи, а също така разполагаме с високотехнологично оборудване, позволяващо изработване на средно и едро габаритни матрици“, коментираха от ММ Механикс.Самото производство в предприятието е организирано в отделни участъци: подготвителен, фрезови, стругов, ерозиен, участък за шлайф обработка и такъв за извършване на шлосерски дейности. „Всеки един от тези участъци е оборудван с модерно производствено оборудване, разработка на водещи компании, което не само осигурява висока ефективност на производството, но и гарантира качеството на произвежданите продукти“, заявиха от българското дружество.Сред машините, с които разполага ММ Механикс, са инструментален фрезови център - First 300, инструментален фрезови център - RAIS, фреза Maho 800 E с 3 оси, 3-осен обработващ център Makino, 1400х600, координатна машина Heckert.


Участъкът за ерозийна обработка е оборудван с три обемни ерозийни машини, модели - Charmilles D420 Isocut, Actspark – SE1 и AGIE, и две нишкови ерозийни машини - AGIE 300 D и Charmilles Robofil 200. Машинният парк на ММ Механикс включва още шлайф машини, стругове и фрези.


ММ Механикс е компания, която непрекъснато се развива и разширява своя екип. В тази връзка, всеки, който търси място, което да му даде възможност да развива и да разгърне своя потенциал може да разгледа информацията за всички свободни работни позиции на фирмата в „Инженерна борса“ на Борса.bg!


Повече информация за ММ Механикс ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ММ Механикс

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ММ Механикс ООД
http://www.mechanics-group.bg