Почувствайте почистващата сила на абразивите с новото промоционално предложение на СР Абразиви & Инструменти

16.02.2021 г.2 мин.

Фирма СР Абразиви & Инструменти е утвърден български доставчик на електрически и пневматични инструменти, машини и абразивни консумативи. Портфолиото ѝ включва високоефективни продукти от водещи производители, сред които е шведската фирма с над 100-годишна история Suhner. От СР Абразиви & Инструменти обявиха пред Инженер.bg своето ново топ предложение на специална цена, което включва висококачествени почистващи дискове за ъглошлайф, с помощта на които можете да отстранявате боя, окисляване и т.н.

„Предлагаме на Вашето внимание почистващи дискове, състоящи се от синтетични влакна, абразивни зърна и смола, които са оптимално решение за неръждаема стомана и осигуряват бързо, равномерно почистване и повърхности с метален блясък, върху които не остава материал“, съобщиха от компанията.

Дисковете са създадени специално за почистване на заваръчни шевове и за отстраняване на обгар, епоксидна смола, защитен слой от PVC, ръжда, корозия, остатъци от покрития, упорито задържащи се бои, лепило и др.

В широката продуктова гама на фирмата са включени и артикули като фрези, ламелни ветрилообразни дискове, дискове за грубо шлифоване и рязане, дискове за почистване, шлифовъчни валяци, шлифовъчни ленти, спирални ленти, гъвкави валове и принадлежности, лентови шлайф машини и др.

В компанията работят специалисти с висока квалификация и дългогодишен опит, готови да предложат на клиентите практически ориентирани решения с демонстрация и сервиз на място.

Допълнителна информация за промоционалното предложение на СР Абразиви & Инструменти, бихте могли да откриете в Промо.bg!

Източник на снимковия материал: СР Абразиви & Инструменти

Тагове: Suhner Group, електроинструменти, промоция, СР Абразиви & Инструменти

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

СР Абразиви & Инструменти ЕООД
http://www.srabrasive.eu/