Обучение по професия „Машинен техник“ в Либхер-Хаусгерете Марица – инвестиция в бъдещето

27.08.2019 г.4 мин.

In Serbian


Имате средно или висше образование и обичате работата с технически средства в сферата на металообработката? Питате се как да инвестирате правилно в своето професионално бъдеще? Учебният център на Либхер-Хаусгерете Марица има отговор за вас! В него ежегодно се провежда обучение за придобиване на професионална квалификация по професия „Машинен техник“. То е насочено към амбициозни млади хора и има за задача да провокира интереса им към дейността на компанията. „Обучителната програма традиционно стартира през месец септември и е с продължителност от една календарна година. По време на обучителния период компанията осигурява трудов договор, месечно възнаграждение и годишен отпуск“, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество – част от концерна Liebherr.


 

По време на професионалната си подготовка, курсистите изучават разнообразни дисциплини, сред които автоматизация, заваряване, металообработка, спояване, разглеждат се теми като съвременни производствени линии и съоръжения, провеждат се и занятия за усъвършенстване на личностни компетенции.


Дванадесетмесечният курс е и възможност за последващо кариерно развитие в Либхер-Хаусгерете Марица. На успешно завършилите обучението, производителят предоставя работна позиция на постоянен трудов договор. И не само това – от Либхер дават шанс за провеждане на академично обучение в задочна форма, паралелно с работата.


Ако желаете да се включите в следващия прием на Либхер по професия „Машинен техник“, е необходимо да занесете кандидатурите си на място или да ги изпратите на: lhm_jobs@liebherr.com (Subject: LIEBHERRB2B4EM@IL) или


4202 Радиново


Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД

 

Отдел Управление на човешки ресурси

 

Либхер-Хаусгерете Марица следва активната си политика, в която е заложено непрекъснато разширяване на производствената дейност, повишаване квалификацията на служителите и създаване на технологии от последно поколение. Този подход на компанията ѝ позволява да запази своите лидерски позиции в производствената сфера, както и достигането на челна позиция в класацията за най-предпочитани работодатели в производствения отрасъл сред студентите за 2018 г.Компанията е част от международния концерн Liebherr. В завода на дружеството до Пловдив работят над 1900 човека. Производствената програма обхваща широка гама хладилници и фризери с качество и дизайн на световно ниво, които се потвърждават непрекъснато от независими институции.


Повече информация за Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Либхер-Хаусгерете Марица

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/