Нова електрическа линейна направляваща за тежки товари EGC-HD предлага FESTO

07.08.2012 г.2 мин.

Високоефективна електрическа линейна направляваща EGC-HD разработи FESTO, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на водещата компания. Тя обединява в себе си две характеристики - високоефективно и надеждно преместване на тежки товари. „Стабилните направляващи профили правят EGC-HD много устойчива и същевременно много мощна. Също така, се предлага опцията за намаляване на габаритите“, съобщават от компанията-производител.

Направляващите EGC-HD със зъбна ремъчна предавка или с редуктор допълват продуктовата гама на компанията. „Със своите две успоредни направляващи направляващата поглъща страничните натоварвания и въртящия момент много ефективно. В резултат на това EGC-HD е много подходяща за приложение в разнообразни системи за управление, свързани с големи натоварвания, например в триизмерни и линейни системи. В повечето случаи ЕGC-HD дори би могла да замени двуосовата концепция.

Едно от предимставата на EGC-HD е гъвкавата приставка, която позволява различни възможности за монтаж на двигател. Конфигурацията със софтуер за позициониране PositioningDrives улеснява проекто-конструкторската дейност и спомага за намаляване на скъпото преоразмеряване. Софтуерът е наличен и на български език.

 

Източник на снимковия материал: ФЕСТО

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Фесто ЕООД
www.festo.bg