Джи Ойл Експерт: „Миялните машини на Heso съчетават опростен дизайн с ефективен процес на почистване“

31.08.2020 г.4 мин.

Датската компания Cleentek е утвърден производител на почистващи системи и миялни машини за промишлеността, които гарантират оптимален резултат, без да вредят на околната среда. „Оборудването на Cleentek е висококачествено и надеждно. Миялните машини с горно зареждане и въртящи се кошници за детайлите с производител Heso, която е част от състава на Cleentek, се отличават с много добра функционалност и дизайн. Те се предлагат в различни размери според изискванията на клиентите“, информираха за Инженер.bg от фирма Джи Ойл Експерт, официален представител и дистрибутор на Cleentek/Heso у нас.

Продуктовата гама миялни машини с горно зареждане включва две серии: миялни машини DT с изолация за безшумна работа и миялни машини RT с опростен дизайн и рентабилна цена. Непочистените детайли се поставят в кошницата, която се върти по време на цикъла. Миялните машини с горно зареждане работят, като използват струйно подаване от три страни на поток от нагрят почистващ разтвор на водна основа. Всички машини се отличават с компактен дизайн, което ги прави лесно използваеми. Както DT, така и RT серията са оборудвани с контролен панел, от който операторът може да регулира цикъла на измиване според приложението.

Миялните машини от серията RT се предлагат в 3 изпълнения: RT 700, RT 900 и RT 1150. Всички машини са изработени от неръждаема стомана и имат аналогов контролен панел за регулиране на температурата от 30 до 60 °C, както и настройка на времето за почистване от 0 до 30 min. „И трите модела предлагат изключително надежден технологичен процес на измиване на детайлите. Почистващият разтвор се държи в резервоар в долната част на машината, който е оборудван с нагревателен елемент от неръждаема стомана, термостат, устройство за контрол нивото на флуида и мрежест филтър за защита на помпата и нагревателния елемент“, поясниха от Джи Ойл Експерт. RT серията намира широко приложение в авторемонтни работилници, сервизи, производствени компании и други промишлени сектори, които се нуждаят от надеждно почистване на различни детайли.

DT серията се предлага в две изпълнения: DT 700C и DT 800C. Това са машини с напълно автоматичен цикъл на почистване, които предлагат възможност и за ръчно почистване с помощта на допълнителни приспособления, като четка и пистолет. Машините от тази серия работят с почистващи разтвори, нагрети до 90 °C и се отличават с изключително безшумна работа, благодарение на звукоизолиращите панели. Системата се предлага със защита за помпата и нагревателния елемент срещу ниско ниво на флуида. Външната и вътрешната конструкция на миялните машини DT е от неръждаема стомана, което осигурява много добра звукоизолация и топлоизолация. „Управлението се осъществява от контролен панел Vision 2000, който има цифров дисплей за визуализация на параметрите и сензорна клавиатура за настройка на почистващия цикъл. Машините от серията DT намират отлично приложение в различни производства, в печатарската промишленост, във фирми за сервиз и поддръжка, автомобилни компании и мн.др.“, допълниха от доказаната българска търговска компания.

„За да окомплектовате машината, която е подходяща за Вашето приложение, Cleentek предлага голямо разнообрази от допълнително оборудване“, добавиха още от Джи Ойл Експерт.

Източника на снимковия материал: Джи Ойл Експерт, Cleentek, freepik.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Джи Ойл Експерт ЕООД
http://www.goilexpert.com/index.php