ГоПроджект стартира партньорство с чешкия производител на висококачествени магнитни сепаратори Sollau

15.09.2020 г.3 мин.

С изключителното качество, висока ефективност и надеждност на своите продукти, чешкият производител в областта на магнитната сепарация Sollau е добре познат в над 60 държави по света. А вече стъпва и на пазара у нас! Благодарение на фирма ГоПроджект – официален представител на компанията за България.

„Магнитните сепаратори на Sollau се отличават с високо качество, атрактивен дизайн, широк обхват на приложение и висока ефективност! И всичко това се предлага на достъпна цена! Продуктите са проектирани и изработени съгласно индивидуалните нужди на всеки клиент и ще ви помогнат да се справите с проблема по отстраняването на нежеланите замърсители и примеси в процеса на работа, така че да бъде предотвратена потенциална повреда на оборудването“, съобщиха за Инженер.bg от ГоПроджект.

От малки магнитни приспособления до най-сложни сепаратори

Продуктовата гама на Sollau обхваща както по-малки компоненти, така и сложни магнитни сепаратори и решения. Производителят разработва своите изделия в няколко продуктови групи:

С широка сфера на приложение

Продуктовите решения на Sollau намират приложение в множество индустриални сфери, като пластмасовата и каучуковата индустрия, дървообработването, хранително-вкусовата промишленост, автомобилостроенето, химическата и циментовата индустрия, минното производство, керамичната индустрия и стъкларството, текстилната индустрия, тютюневата промишленост, целулозно-хартиената промишленост, фармацията, металообработката и леярската индустрия и др.

„Надеждността на магнитните сепаратори на Sollau е 100% гарантирана. След фазата на проектиране и изработка, състоянието на всяко решение се проверява, магнитната му ефективност се измерва и се издава потвърждение на резултата от проверката. А при нужда от съдействие – не само за избора на най-подходящо решение, но и при последващо обслужване и сервизна поддръжка, екипът от опитни и висококвалифицирани професионалисти на ГоПроджект е изцяло на разположение на клиентите“, коментираха в заключение от българската фирма.

Източник на снимковия материал: GoProject, Sollau

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ГоПроджект ЕООД / GoProject
https://goproject-bg.com/