Bubble вана, елеватор за обувки, система за затопляне на сусам – конструктивните решения от Мултиинженеринг са безкрайни

19.11.2020 г.2 мин.

Индивидуален подход, разнообразие от конструктивни решения и влагане на иновативни продукти са част от „тайните съставки“ във формулата, превърнала Мултиинженеринг в доверен партньор на редица производствени компании, опериращи в различни индустрии. А за това свидетелстват и най-новите реализирани проекти от доказаното българско машиностроително дружество. Повече за тях пред Инженер.bg разказаха от екипа на Мултиинженеринг.

„Ние проектираме, изработваме и инсталираме цялостни решения, машини и детайли с приложение предимно в леката и хранително-вкусовата промишленост. Основен приоритет за нас е нестандартното оборудване, конструирано за специфичните нужди на всеки отделен проект. Така не само оставяме доволни клиенти и партньори, а и удовлетворяваме нашата обща страст към технически предизвикателства“, коментираха от Мултиинженеринг.

В последните месеци инженерите от българската компания изпълниха успешно разнообразни технически задачи, в.т.ч.:

  • Bubble вана за тестване на детайли с въздух и вода за налягане до 10 bar;
  • Вана за пречистване на вода;
  • Елеватор за обувки;
  • Система за нагряване на сусам.

Можете да видите готовите устройства в нашата специална снимкова селекция.

Фирмата е специализирана и в изработката на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от стомана и неръждаема стомана, като притежава дългогодишен опит за техните профилактика, сервиз и ремонт. „Екипите ни от висококвалифицирани инженери и техници разполагат с всички необходими уреди и инструменти за монтаж, настройка и ремонт на поддържаните от нас съоръжения. Мултиинженеринг гарантира и незабавна намеса при възникнал проблем, благодарение на добре обучените си специалисти, готови да реагират денонощно“, посочиха от дружеството.

Източник на снимковия материал: Мултиинженеринг

Тагове: конвейери, машиностроене, Мултиинженеринг, производство, хранително-вкусова промишленост

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЕТ Мултиинженеринг
http://multiengineering-bg.com/