SpaceCAD бе домакин на поредица от уебинари за повишаване на производствения капацитет. Вижте записите от събитията

17.09.2020 г.4 мин.

През последните месеци фирма SpaceCAD бе домакин на поредица от практически насочени уебинари, свързани с подобряване на производствения капацитет и пълна трансформация на производството. По време на тях специалистите от компанията споделиха своя дългогодишен опит по следните теми: 3D печат в метал, специфики на новата версия на високотехнологичния софтуер Solid Edge 2021, както и възможностите за фрезови обработки върху 5-осни машини с помощта на Siemens NX CAM. „Винаги се стремим да даваме полезна добавена стойност и вярваме, че споделените знания и умения ни правят по-богати и по-добри. Ето защо решихме да предоставим възможността на всеки желаещ, който е пропуснал да гледа нашите уебинари на живо, да го направи още днес на запис“, споделиха от SpaceCAD. Повече за уебинарите, както и линкове към записите на събитията ще намерите в следващите редове…

УЕБИНАР: Siemens NX CAM – една CAM система за всички машини и задачи в цеха!

От видеото ще се запознаете с фрезовите обработки върху 5-осни машини, с основните принципи на настройка и универсалните методи за изграждане на NC програма върху машини с най-често срещаната кинематика, с две въртящи маси. Също така ще разберете как да повишите капацитета на 5-осните машини, съкратите разходите и решавате бързо ежедневните задачи.

Гледайте уебинара сега

Уебинар: Solid Edge 2021 – всички функции, които искате! Цялата стойност, от която се нуждаете!

Преди няколко месеца Siemens Digital Industries Software анонсира новата високотехнологична версия на софтуера Solid Edge 2021, която разрешава най-трудните предизвикателства пред развитието на нови продукти. „Научете всички подобрения и новости в последната версия, например: Subdivision Modeling, Sheet Мetal, Frame Design, Large Аssembly, 3Dfindit.com и мн.др.“, допълниха от SpaceCAD.

Гледайте уебинара сега

Уебинар: 3D печат в метал: Трансформирайте Вашето производство

„3D печатът в метал може да донесе нова ефективност за критичните за бизнеса детайли и да трансформира функционалността и гъвкавостта на производството Ви“, заявиха от водещата българска компания. По време уебинара екипът на SpaceCAD демонстрира ползите от 3D печата за бизнеса и засегна ключови теми като:

  • Приложения и ползи от 3D печата в метал;
  • Реализирани проекти чрез 3D печат в метал;
  • Технология и материали, използвани за 3D печата в метал.

„Разберете и Вие как да трансформирате производството си чрез уникалната технология 3D печат в метал“, допълниха в заключение от SpaceCAD.

Регистрирайте се и гледайте уебинара сега

Източник на снимковия материал: SpaceCAD, siemens.com