Multivac ще демонстрира ефективни и гъвкави решения за медицински опаковки на MedtecLIVE в Нюрнберг през май

06.03.2019 г.4 мин.

Предстои поредното издание на специализираното изложение за медицински продукти MedtecLIVE. Събитието ще се проведе от 21 до 23 май 2019 г. в Нюрнберг, Германия, където световният лидер в опаковъчните решения Multivac ще покаже най-новите си решения. „Експертизата на Multivac в цялостните линии и автоматизацията на опаковъчни решения за медицински продукти е богата. Участието ни на форума ще бъде съсредоточено върху линиите за опаковане на предварително запълнени пластмасови или стъклени спринцовки“, съобщиха за Инженер.bg от Мултивак България, дъщерно дружество на немския производител у нас.

 

 

Опаковъчната линия за стерилни медицински продукти, която ще покаже Multivac, се състои от вибриращ модул, система за подаване на спринцовки, термоформоваща опаковъчна машина R 245, дигитален принтер за отпечатване на променливи данни върху опаковката и визуална система за проверка на отпечатаното изображение.

 

Останалите експонати, които немският производител ще включи в представянето си, са:

 - Компактна термоформоваща машина R 081, подходяща предимно за малки партиди или за компании, които искат да автоматизират опаковъчния си процес;

 - Полуавтоматичен трейсийлър T 260 за опаковане на стерилни медицински продукти в тарелки, проектиран, така че да отговори на високите изисквания на медицината и фармацевтичната индустрия;

 - Камерна машина C 300 TC – високопроизводителен модел за надеждно опаковане на стерилни медицински продукти във вакуумни пликове.

 

 

„Акцент в участието на Multivac ще бъде и презентацията на опаковъчната концепция Snapsil. Чрез интегрираната функция за отваряне, наречена „snap-opening“, Snapsil опаковките предлагат иновативно улеснение при отваряне, което прави опаковката лесна за употреба в забързаното ежедневие в клиники или при домашни грижи за болни, или дори за възрастни хора и хора с увреждания“, обясниха от българското дружество. В зависимост от вида на продукта, опаковката може да бъде оборудвана с функция за затваряне „click-to-close“, така че да може да бъде отворена отново за многократна употреба или да бъде сигурно затворена. В допълнение към това, защитата срещу фалшифициране осигурява максимална безопасност на продукта.

 

 

Опаковките Snapsil могат да бъдат произведени на термоформоващи машини и трейсийлъри Multivac. Решението е разработено съвместно със Snapsil Corporation.

 

„Тенденцията в областта на медицинските опаковки е към увеличаване на индивидуалността и разнообразието. С участието си на MedtecLIVE Multivac ще покаже, че разработките ни отговарят на този тренд, гарантирайки висока степен на ефективност и гъвкавост“, коментираха от Мултивак България.

 

Повече информация за Мултивак България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: Мултивак България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Мултивак България ЕООД
http://bg.multivac.com/bg/