MachTech&InnoTech стартира присъствено! Елате, за да проследим заедно дигиталната трансформация на машините

14.09.2021 г.6 мин.

Заповядайте на щанда на Инженер.БГ, защото „Да си инженер е супер яко“! Включете се в играта ни и спечелете Шиацу масажор.

На 14 септември стартира най-очакваното индустриално изложение у нас, посветено на техническите решения и технологиите за металообработка, индустриален софтуер, автоматизация и иновации – MachTech&InnoTech. На живо! Екипът ни отново е тук, за да Ви държи в течение за най-интересните и важни акценти от събитието. Подготвили сме и много изненади. Заповядайте на щанда ни в централното фоайе на Интер Експо Център – София! А за тези от Вас, които няма как да присъстват физически, с удоволствие ще споделим как премина първият ден от форума в следващите редове. Затягайте коланите, излитаме...

Събитието се провежда от 14 до 17 септември т. г., върху площ от 12 000 кв. м., при еднопосочно движение и минимална дистанция от 1.5 м между посетителите. Не се изискват ваксинационен сертификат и PCR – тест, за да посетите MachTech&InnoTech 2021.

Официалното откриване на MachTech&InnoTech бе в зала 4, а специални гости на него бяха г-н Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център, г-н Бойко Такев, изпълнителен директор на Агенцията за насърчаване на малки и средни предприятия, г-н Васил Велев, председател на Асациацията на индустриалния капитал в България (АИКБ), и инж. Илия Келешев, председател на Българската браншова камара по машиностроене.

„Светът се променя динамично, възникват нови области, изчезват стари, но ако от съществуващите сектори трябва да остане само един – това ще е „Машиностроенето“. Не можем да си представим света без машини. За наш добър късмет България е държава с развито машиностроене. Първото перо в нашия износ е мехатрониката, а над 150 000 души работят в сектора", коментира по време на официалното откриване г-н Велев.

Общо 136 български и чуждестранни компании представят иновации от 300 водещи бранда

В рамките на четирите изложбени дни утвърдени компании от различни индустриални демонстрират свои решения. Сред тях са B2NБГ Роботи (Витто ООД)БИБУС БългарияБюро за Развитие Техника (БР Техника),  ДиТраФАНУК БългарияДжи Ойл ЕкспертИндустриални роботиКимексЛДРАИС, СИАДСолид ФилСпейскадТех Индустри БългарияТрокут Тест Груп и Тумпф.

Техника, технологии и решения за индустрията в четирите изложбени зали ще представят още Сивико, Симлоджик, Анонс, Vintech, Forez, Danphil и др.

Освен висококачествени металорежещи и металообработващи машини, индустриални роботи, технологии за заваряване, проектиране, хидравлика и пневматика, системи за индустриална автоматизация, 3D принтери, електроника и индустриален софтуер, посетителите ще могат да се насладят и на богата съпътстваща програма. В първия ден от събитието се проведе Международна конференция „Предизвикателства пред трансформацията на индустрията“, която засегна и темата за връзката между науката и бизнеса при дигиталната трансформация на машиностроенето. В останалите дни ще можете да посетите множество тематични фирмени семинари.

Забавления и награда очакват посетителите на щанда на Инженер.bg

Заповядайте на щанда ни в централно фоайе на Интер Експо Център – София, за да ви разкажем за новите ни виртуални библиотеки, които ще стартираме през 2022 г. – (С)вързаните машини и технологии, Интелигентна мобилност, Вентилация – продукти и инсталации, Пречистване на отпадъчни води, LifeStyle техника и технологии, Пасивни сгради, Умно селско стопанство с умни технически решения. Вече можете да се абонирате за едноименните бюлетини. Напълно Безплатно! Както и за всички вече съществуващи, каквато е първата виртуална библиотека в България, посветена на роботите и роботизираните решения.

Включете се и в нашата игра, в която можете да спечелите Шиацу масажор. Достатъчно е само да оставите вашето име и e-mail в нашата специална кутия. Победителят ще изтеглим след събитието. Елате и изпробвайте късмета си!

А, ако просто искате да се позабавлявате, елате и се снимайте с нашите Facebook рамки и забавни стикери или ни напишете/нарисувайте нещо на нашата ракета, която с всеки изминал част е все по-цветна! Очакваме ви!

В случай, че не можете да дойдете лично, следете нашите дигитални канали! Ще ви държим в течение за всичко интересно от MachTech&InnoTech 2021! И не забравяйте „Да си инженер е супер яко!“.

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Тагове: дигитализация, изложение, индустрия, машиностроене, металообработваща промишленост, металообработка, процесна автоматизация, роботи, роботизация, роботизирани системи