Liebherr преодолява COVID-19 с реорганизация на производствените зони и тясно сътрудничество с партньорите си

23.04.2020 г.3 мин.

 

Като международна корпорация, ние възприемаме сериозно отговорността, която носим към обществото. Защитата на човешкото здраве е основен приоритет във всички наши дейности. Стремим се да намалим риска от инфекция сред нашите служители и техните близки, както и сред бизнес партньорите ни. Така спомагаме за предотвратяване на заразяването и забавяне разпространението на коронавируса“, се съобщава в официално прессъобщение на международния производствен концерн Liebherr.

У нас технологичният бранд присъства с дружествата си Либхер-Хаусгерете Марица – производител на хладилна техника, и Либхер-Транспортейшън Системс Марица – специализирано в производството на решения за климатични системи за железопътната индустрия, барабани и рами за бетоновози и др.

 

От съобщението, публикувано на уебстраницата на международната група, става ясно, че всяка от компаниите предприема гъвкави мерки за безопасност, съобразно текущите условия на локално равнище. С това дружествата целят да предпазят своите служители, поддържайки в същото време максимално ефективно изпълнението на ключови бизнес процеси.


Вижте актуалните обяви за работа в Либхер-Хаусгерете Марица ТУК.

 

Всяка от производствените бази на Liebherr въвежда различни предпазни мерки срещу разпространяването на инфекцията. Те обхващат засилено управление на хигиенните условия и реорганизиране на производствените зони. Издадени са насоки за дистанционна работа от вкъщи и използването на отдалечени форми на работа, които да заменят срещите лице в лице, допълват от Liebherr.

 

През последните седмици, всички подразделения и компании от структурата на Liebherr работят в тясно сътрудничество с доставчици и клиенти. При възникнали въпроси, бихте могли да се свържете с компаниите, се посочва още в съобщението на международния концерн.

 

Повече информация за Либхер-Транспортейшън Системс Марица ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Повече информация за Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

   

 

Източник на снимковия материал: Liebherr, Либхер-Хаусгерете Марица, Либхер-Транспортейшън Системс Марица

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Транспортейшън Системс Марица ЕООД
https://www.liebherr.com/int/bg/bgr/bulgaria/about-liebherr/locations/liebherr-in-bulgaria.html